Mérföldkő: Böde a Fradi-drukkereknek is hálálkodott

Nem tudta bevenni egykori csapata kapuját.

Forrás:

Az NB I 6. fordulójában a Paks a Fradit látta vendégül. A meccs Böde Dániel személye miatt is érdekes volt. Böde a nyáron tért vissza a Ferencvárostól a Tolna megyei alakulathoz. A fővárosi egylettel kétszer nyerte meg a magyar bajnokságot, emellett háromszor a Magyar Kupában is aranyérmet szerzett. A 25-szörös válogatott futballista végig a pályán volt a hétvégi meccsen, de sok öröme nem lehetett, hiszen előző kenyéradója 4-0-s győzelmet aratott. Érdekesség, hogy ez a találkozó volt Böde karrierjének 350. NB I-es fellépése. A lefújás után Böde az M4 Sportnak nyilatkozott.

"Nem az zavar, hogy nem lőttem gólt, hanem, hogy kikaptunk 4-0-ra. Jó vendéglátók voltunk, öt perc alatt elintéztük a meccset. Sajnos ez van" - kezdte nyilatkozatát Böde. 

 

A riporter megkérdezte a rutinos játékost, hogy csalódás-e számára a meccs. Erre Böde visszakérdezett, hogy talán örülniük kellene a 0-4-nek?

"Azon dolgozunk, hogy ott legyünk az élmezőnyben. Jobb teljesítményt nyújtott a Fradi, ezen már kár rágódni. A Putnok ellen tovább akarunk jutni a kupában, majd megyünk Zalaegerszegre, ahonnan el szeretnénk hozni a három pontot" - mutatott rá a csatár.

Bödét a Fradi-drukkerek is éltették a hétvégi mérkőzésen, ami nagyon jól esett a játékosnak.

"Ez az elmúlt hét évnek köszönhető, szép időszakot töltöttem a Fradinál. Köszönöm a szurkolóknak ezt a kellemes pillanatot. Bízom benne, hogy még találkozom velük" - zárta mondandóját.

 

A Paks jelenleg a nyolcadik helyen áll a táblázaton, Tomiszlav Szivics alakulata eddig hét pontot szerzett.

Legfrissebb híreink