Menniük kellett - megszólalt a Honvéd távozott vezetőedzője

Veszélyes területekre kell utazniuk.

Forrás:

A koronavírus gyakorlatilag megbénította Olaszországot, ahol már sajnos rengetegen fertőződtek és haltak meg. Európában gyakorlatilag az első állam volt, amit gyakorlatilag teljes mértékben letarolt a járvány.

Érthető okokból, ez igen érzékenyen érinti azokat az olasz embereket is, akiknek a szeretteik otthon vannak, ám ők maguk nem.

 

Ez történt Giuseppe Sanninóval, a Honvéd vezetőedzőjével és asszisztensével, Alessandro Recentivel is. Mindketten úgy érezték, hogy haza kell menniük a családtagjaikhoz.

 

Sannino, aki korábbi hazalátogatása miatt volt már két hétig karanténban, a breakingnews.fr honlapnak elmondta, a kialakult helyzet miatt már nem érezték jól magukat Magyarországon, mert távol voltak a szeretteiktől.

Mint mondta, Varesébe kell hazatérnie, szárazföldön utaznak majd, autót bérelnek.

 

„Várom, hogy újra megölelhessem a feleségemet, két gyermekemet és két unokámat, ők is azt szerették volna, hogy visszamenjek hozzájuk” - nyilatkozta Sannino, aki hozzátette, asszisztense még nyugtalanabb volt, ő már a múlt héten kérte a szerződése felbontását.

 

Ez nem is csoda, hiszen Recenti családja abban a Bergamóban él, ahol Olaszországon belül is a legsúlyosabb a helyzet.

Mint ismeretes, Sannino munkáját Pisont István, az NB III-as csapat eddigi mestere veszi át, aki a korábbi hiányzása alatt már helyettesítette az olaszt.

Legfrissebb híreink