Menekülés a győzelembe

Nüanszok dönthetik el a menekülők csatáját.

Forrás: paksifc.hu

A címben is említett filmet korábbi stadionjából most a Pakséba helyezné át az MTK, és egy győzelemmel lazítanának szorul helyzetükön, viszont ugyanebben a helyzetben vannak Csertői Aurélék is. A két menekülő csapat mérkőzésén parázs összecsapásra lehet majd számítani, és a két tréner is nagyon szoros összecsapásra számít, melyen nüanszok döntenek majd. 
 
– Az MTK is rossz formában van, akárcsak mi, ugyanakkor mindkét csapat sorsa a saját kezében van. Kemény és nehéz mérkőzés elébe nézünk, győzelemre van szükségünk – mondta az atomvárosiak trénere utalva arra, hogy ők is 7 meccs óta nyeretlenek, ez idő alatt két pontot gyűjtöttek, míg az MTK is csak 4 pontot szerzett ebben az időszakban, ráadásul 3 vereség után utaznak Paksra.  Így mindkét csapat egy vereséggel ezen a mérkőzésen a szakadék szélére sodródhat.
 
Lucsánszky Tamás vezetőedző dolgát az is tovább nehezítheti, hogy a hírek szerint a csapat egyik alapemberét, az eddig mind a 29 találkozón pályára lépő Vass Ádámot felmentette az edzések látogatása alól a vezetőség, illetve a télen érkezett Ulysse Diallot is. Információink szerint a teljesítményükkel voltak elégedetlenek. Ez összecseng azzal, amit Lucsánszky tamás árult el klubja honlapjának adott nyilatkozatában, hogy a Kisvárda elleni vereséget követően fejmosást kaptak a vezetőktől. Egyébként arról is beszélt a tréner, hogy még nem lépett túl azon a meccsen, mert játékosai közel sem mutatták azt, amit elvárt volna. A mostani mérkőzésről hasonlóan vélekedett, mint ellenfele:
 
– Kimondottan kiélezett mérkőzésre lehet számítani, melyet a nüanszok fognak eldönteni. A mi szempontunkból fontos lehet, hogy az elmúlt heti, dekoncentrált játékunkat magunk mögött hagyjuk – mondta.
 
A két csapat eddigi szezonbeli találkozóin mindkétszer 3 gól esett. Előbb otthon diadalmaskodtak 3-0-ra a paksiak, majd a fővárosban is nyertek 2-1-re. 
 
Tabella a linkre kattintva elérhető.
 

Legfrissebb híreink