Menekül a Loki: a szív diadala – reakciók

Továbbra is hatalmas gondban az újonc ZTE.

Forrás: DVSC

Eddig csak kétszer tudott nyerni az újonc ZTE a bajnokságban, a tegnapi, roppant fontos, DVSC elleni meccsen sem jött össze a siker, mert a Loki 2-0-ra nyert.

A ZTE legutóbb szeptember 28-án győzött (otthon a Paks ellen 3-1-re, előtte augusztus 24-én Kaposváron 4-0-ra) és az újabb zakónak is köszönhetően maradt a 11., azaz kieső helyen.

A DVSC, esetleges vereségével nagyon veszélyes helyzetbe került volna, viszont azzal, hogy legyőzte a ZTE-t, 7 pontra van a már kiesést jelentő 11. helyezéstől. A Loki 3 vesztes meccs után tudott újra győzni.

Dr. Dobos Barna (ZTE): „Jól kezdtük a mérkőzést, de sajnos kihagytuk a ziccereinket. Úgy nézett ki, hogy ma akárhány helyzetet alakítunk ki, nem tudunk gólt szerezni. A vendégek első góljánál nagy hibát követtünk el, rosszul helyezkedtünk, így hátrányba kerültünk. Ezt követően a debreceniek visszaálltak a védőzónájukba, ezt a második félidő elején nem is tudtuk feltörni, a hajrában azonban ismét ott voltak a helyzeteink, ziccereink, amik azonban kimaradtak.” (ztefc.hu)

Herczeg András (DVSC): „Nagyot küzdött a csapat, az egész mérkőzésen nagyon fegyelmezetten védekeztünk, és végig tudtunk vinni két olyan támadást, amelyekből gólokat szerezve megnyertük a mérkőzést. Ellenfelünknek magas játékosai vannak, így a beadások után tudtak veszélyt kialakítani, de a kapunkban ott volt Kosicky, aki nagyon jó teljesítményt nyújtott. Dicséret illeti csapatom összes játékosát, hiszen ma mindannyian óriási szívvel és lelkesedéssel futballoztak.” (ztefc.hu)

Legfrissebb híreink