Melyik kluboknak fizet a Juventus a magyar kapusért?

A legősibb riválishoz igazolt át Magyarországon.

Forrás:

Mint tegnap jeleztük, leigazolta a Juventus Senkó Zsombort, az Illés Akadémia U16-os csapatának korosztályos válogatott kapusát. A felek 2021-ig szóló megállapodást írtak alá egymással. 
 
Természetesen azonnal beindultak a találgatások, hogy a torinói klub mennyit fizetett a játékosért. És hozzá kell tennünk, hogy arról is elkezdődtek az értekezések, hogy melyik klubnak.
 
Senkót egyébként decemberben hívta meg a torinói klub háromnapos ismerkedésre, az olasz sajtó már akkor azt írta, hogy két és féléves szerződést kötnek majd a magyar kapussal a Juve elöljárói. A megállapodás ugye tegnap lett hivatalos.
 

Senkó egyébként 3 éve került Szombathelyre, méghozzá az örök rivális Zalaegerszegtől. Ám most mindkét magyar klub jól jár az átigazolással.
 
A zalaegerszegi születésű és nevelésű fiatal tehetségnek ugyanis nem volt profi szerződése a Haladással, amatőr státuszú labdarúgóról lévén szó nem volt szükség a két klub megegyezésére ahhoz, hogy Torinóba igazoljon. Viszont a Juventus nevelési költségtérítést fizet a Haladásnak, illetve a ZTE-nek.
 
Az nb1.hu úgy tudja, hogy már mindkét klubhoz megérkezett már az összeg.

Legfrissebb híreink