Megyeri elmondta, miért a Lokihoz igazolt - reakció

Akár ma be is mutatkozhat.

Forrás: dvsc.hu

A DVSC ma este a Kecskemétet fogadja az NB I-ben. Korábban az előzetesünkben már megírtuk, hogy a két vezetőedző mit vár a bajnokitól:

A Loki a nyári átigazolási időszakban több játékost is megszerzett, többek között Megyeri Balázs is a debreceni gárdához igazolt. Az 1-szeres magyar válogatott kapus az nso.hu-nak elmondta, miért a DVSC lett a befutó:

"A DVSC-é volt a legkonkrétabb. Egyből éreztem, szükség van rám. Kikértem néhány ember véleményét, s meggyőztek. Gyorsan megegyeztünk. Tetszik a város és a klub, jó körülmények között készülhetünk. Az elmúlt húsz év egyik legsikeresebb magyar csapata a DVSC, a helyiek imádják a futballt. Dzsudzsák Balázzsal és Varga Józseffel a válogatottból ismerjük egymást, Bódi Ádámmal az utánpótlás-válogatottban játszottam együtt, sőt Dombi Tibor pályaedző ellen még játszottam is" - mutatott rá a kapus.

Az is elképzelhető, hogy a mai meccsen Megyeri védi a cívisvárosi együttes kapuját, mivel Gróf Dávid megsérült:

"A Limassollal elkezdtem a felkészülést, szűk két hete már a Debrecennel edzem, bevethető állapotban vagyok. Gróf Dávid sérülése miatt sajnos kiesett egy kapus a keretből, a szakmai stábon múlik, ki véd a Kecskemét ellen. Noha külföldön játszottam, folyamatosan követtem az NB I-et. Hazai pályán csak a győzelem elfogadható, ennek szellemében készülünk a KTE ellen" - hangsúlyozta Megyeri Balázs.

A 32 éves Megyeri a HLSZ adatbankja szerint eddig 24 NB I-es találkozón védett. Legutóbbi csapata a ciprusi élvonalban edződő AEL Limasszol volt. 

Legfrissebb híreink