Megyei rangadó vár a Kövesdre, az FTC visszavághat - a 15. forduló programja

Összecsapnak az újoncok.

Forrás: FTC Facebook oldala

A hétvégén a 15. fordulót rendezik meg az NB I-ben. A játéknap a Mezőkövesd-Diósgyőr összecsapással kezdődik. A házigazda eddig kiválóan szerepel a bajnokságban, Kuttor Attila csapata az előkelő harmadik helyet foglalja el a táblázaton. A DVTK az előző fordulóban a MOL Fehérvártól kapott ki, de a szurkolók bíznak benne, hogy Feczkó Tamás együttese a megyei rangadón javítani tud. 

A MOL Fehérvár a Paksot fogadja. Joan Carrillo visszatérése jól sikerült, hiszen a DVTK otthonában három pontot szerzett a Fejér megyei együttes. A paksiak komoly gödörben vannak, legutóbbi hat meccsükön nem tudtak diadalmaskodni. A papírforma alapján nem szombaton fog megszakadni a rossz sorozat.

Érdekesnek ígérkezik a ZTE-Kaposvár meccs, hiszen a két újonc néz majd farkasszemet. Ebben a pillanatban a Somogy megyeiek az utolsóak, míg az egerszegiek a 11. pozíciót birtokolják. Az aktuális helyezésekből kiindulva is kijelenthető, hogy sorsdöntő ütközetet láthatnak majd a zalaegerszegi stadionba kilátogató drukkerek. A kaposváriak egy újabb fiaskóval nagyon nehéz szituációba kerülhetnek. 

A forduló a Ferencváros-Puskás Akadémia találkozóval zárul. A listavezető Fradinak akad elszámolnivalója a felcsútiakkal szemben, hiszen augusztusban 4-1-es vereséget szenvedett a Pancho Arénában.

A tabella a linkre kattintva érhető el.  

A 15. forduló programja:

december 7., szombat:
Mezőkövesd Zsóry FC-Diósgyőri VTK 14.30
Debreceni VSC-Budapest Honvéd 17.00
Újpest FC-Kisvárda Master Good, Illovszky Rudolf Stadion 17.00
MOL Fehérvár FC-Paksi FC 17.00
ZTE FC-Kaposvári Rákóczi 17.00  

december 8., vasárnap:
Ferencvárosi TC-Puskás Akadémia FC 15.45

Legfrissebb híreink