Megvan, hova igazolhat a felcsúti távozó, box után indult el a Vidi

Új mez és hosszabbítás a DAC-nál, összefoglaló a Kisvárda Lovrencsicsék elleni meccséről.

Forrás: molfehervarfc.hu

PUSKÁS AKADÉMIA

A portugál abola.pt információi szerint három portugál klub, a Santa Clara, a Casa Pia és a Boavista is szívesen látná a Puskás Akadémiától távozó védőt, Joao Nunest.

A 26 éves portugál középhátvéd két év után hagyta el a felcsútiakat, 45 bajnokin 5 gólt és 1 gólpasszt jegyzett. A hírek szerint a jövő héten dől el a sorsa - amennyiben valóban hazatér, úgy 2016 és a Benfica B óta ismét hazájában futballozhat.


A MOL FEHÉRVÁR FC JELENTÉSE:

"Vasárnap 14 órakor gördült ki a Vidi csapatbusza a MOL Aréna Sóstóból, és elindult az ausztriai Bad Loipersdorf felé, ahol július 15-ig edzőtáborozik majd csapatunk. Ez idő alatt három felkészülési mérkőzést játszunk majd, elsőként kedden 18:30-tól a grazi Merkur Arénában a török Fenerbahce ellen.

Vasárnap délelőtt, még az utazás előtt a Videoton Box Club meghívására egy könnyed, jó hangulatú boxedzésen vett részt csapatunk.

Kiliti Ferenc, a boxklub vezetője egy palotavárosi focipályán köszöntötte játékosainkat, majd a bemelegítés után boxmozdulatokat tanítottak a Vidi-futballistáknak, akik a végén egy könnyed "kesztyűzésben" is kipróbálhatták magukat.

Ezt követően Sóstóra visszatérve edzést vezényelt a csapatnak a Michael Boris vezette szakmai stáb, majd a közös ebédet követően indult el együttesünk Ausztriába, ahol holnap délelőtt tréningezünk először."


A KISVÁRDA ÖSSZEFOGLALÓJA A HAJDUK SPLIT ELLENI 1-1-ES FELKÉSZÜLÉSI MECCSRŐL:


A DAC JELENTÉSEI:

"Büszkén viseljük mezünkön a Duna hullámait, csapatunk erejének szimbólumát. Íme, a DAC új hazai szerelése a 2022/23-as idényre!

Klubunk vezetősége és a 22 esztendős védő, Mateus Brunetti megegyezett a szerződésének meghosszabbításában további egy évvel, amely így 2023 nyaráig szól. A brazil játékos eredeti kontraktusa 2022. június 30-án járt le.

Sao Paulo szülötte és az ottani SPFC neveltje pályafutása során megfordult a szintén helyi Portuguesa együttesében, de futballozott a Figueirense Futebol Clube csapatában is, ahonnan 2021 januárjában a Csallóközbe igazolt. A DAC színeiben eddig a Fortuna Ligában 15, az Európa Konferencia Ligában 2 mérkőzésen lépett pályára, míg a Slovnaft Cup-ban 2/1 a mérlege.

„Nagyon keményen dolgoztam, ezért bízom benne, hogy a soron következő lesz profi pályafutásom legjobb szezonja. Tényleg nagyon boldog vagyok, hogy szerződést hosszabbítottunk a klubbal. Remélhetőleg az új idényben közösen sikeresek leszünk az európai kupaporondon és hazai bajnokságban egyaránt. Nagyon jó csapatunk van, így meggyőződésem, hogy elérhetjük a céljainkat” – jelentette ki a szerződése aláírását követően Mateus Brunetti."

Legfrissebb híreink