Megvan, hol fejezné be Marco Rossi a pályafutását

Ismét álmai klubcsapatáról nyilatkozott.

Forrás:

Mint tegnap jeleztük, Mircea Lucescu, a Dinamo Kijev román szakvezetője (a világ egyik legjobb edzőjéről van szó), azt találta mondani, hogy szívesen venné, ha Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya Románia kispadjára ülne hamarosan.

Úgy tűnik, Rossi kiváló munkájára nemcsak ő, illetve a magyar szurkolók és a sajtó munkatársai figyeltek fel, hanem szűkebb otthonának a környékén, a Napolinál is.

Rossi két napja ugyanis egy olasz rádióadónak arról beszélt videós nyilatkozatában kérdésre válaszolva, hogy a szíve csücske a Napoli (ezt korábban már Magyarországon is többször elmondta, amikor a Kispest szakvezetője volt, a felesége családjában meg pláne a klub fanatikusai vannak), majd hozzátette, reméli, Olaszországban fejezheti majd be az edzői pályafutását.

Rossi (Ct Ungheria): "Allenare il Napoli? Sarebbe incredibile"

A Radio Punto Nuovo nel corso di Punto Nuovo Sport Show è intervenuto Marco Rossi, ct Ungheria: "Quando siamo andati via col pullman dopo il Portogallo, c'erano centinaia di tifosi ad aspettarci. Non era facile reagire, ma lo abbiamo fatto contro i campioni del mondo con un atteggiamento più intraprendente, più coraggioso.

A Napoli egyébként 2023 nyaráig nemrég nevezte ki vezetőedzőjének Luciano Spallettit, Rossi szerződése meg a 2025-ös év végéig köti az MLSZ-hez, így Magyarországhoz is.

Rossi egyébként korábban arról is beszélt, hogy a kedvenc játékosa a szlovák Marek Hamsík, aki a Napoli talán legnagyobb legendája a felülmúlhatatlan Diego Armando Maradona után, aki a világ valaha volt legjobb futballistája is egyben.

Németország-Magyarország: a várható kezdőcsapatok - NB1.hu

Egyszerű a helyzet, ha legyőzzük a németeket, akkor továbbjutunk az Eb-csoportunkból. A németek számára sem tét nélküli az összecsapás: a döntetlen mindenképpen nyolcaddöntős szereplést érne számukra, győzelemmel csoportelsők is lehetnek, viszont vereséggel kiszolgáltatottá válna a helyzetük, mert ha közben a portugálok pontot szereznének a franciák ellen, akkor Joachim Löw együttese csoportutolsóként kiesne.

Legfrissebb híreink