Megvan a Vidi második nyári igazolása is

Romániából érkezik Fehérvárra a Puskás Akadémia játékosa.

Forrás:

A jelek szerint megvan a Vidi második nyári igazolása is, az első ugye Ivan Petrjak, a Sahtar játékosa, aki nem marad a Ferencvárosban, hanem Székesfehérvárra igazol.
 
A másik játékos Rus Adrián, akiről az nb1.hu már 3 napja megírta, hogy Marko Nikolics csapatában folytatja a pályafutását. Rus a Puskás Akadémia kölcsönjátékosaként játszott a Sepsiben, de maga is megerősítette a nyári klubváltása tényét az egyik román portálnak.
 

Lenyúlhat egy játékost a Vidi a volt Steaua elől - NB1.hu

Lenyúlhat egy játékost a Vidi a volt Steaua elől

Rus annyit mondott, hogy a Puskás Akadémiát valóban elhagyja és egy erősebb csapatba igazol, majd hozzátette, a Vidivel áll legközelebb a megegyezéshez, ez meg ugye gyakorlatilag azt jelenti, hogy Fehérvárra igazol.
 
Rus a romániai Olimpia Satu Mare együttesében nevelkedett. 2015 augusztusában Magyarországra igazolt, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei első osztályú Fehérgyarmat csapatához. 2016 februárjában a magyar másodosztályban szereplő Balmazújváros játékosa lett. 2017. április 30-án a Ceglédi VSE ellen 1–1-re végződő NB2-es mérkőzésen a 74. percben megszerezte első gólját klubjában. A szezon végén a bajnokság második helyén végeztek, ezzel a csapat történelmében először feljutottak az élvonalba. A 2017-2018-as szezonban harminc bajnokin lépett pályára az élvonalban, de a Balmaz végül kiesett az idény végén. 2018 nyarán a Sepsi OSK játékosa lett, a Puskás Akadémia adta kölcsön.
 

Legfrissebb híreink