Megvan a Paks ideiglenes edzője

Az utánpótlásból érkezik Szivics utódja.

Forrás: paksifc.hu

A Paks közleménye:

"A klubvezetés a hétfői napon az NB I-es csapatunk Kisvárda elleni bajnoki mérkőzésre való felkészítésével utánpótlás-szakágvezetőnket, Osztermájer Gábort bízta meg, munkáját Péter Norbert segíti."


Mint ismeretes, Tomiszlav Szivics a DVSC elleni, szombati vereség után vasárnap távozott, mivel a csapat 11 forduló után csupán a tizedik helyen áll a tabellán.

DVSC-Paks: Szivics utolsó értékelése - reakciók - NB1.hu

 

ELŐZMÉNYEK:

Ahogy korábban már beszámoltunk, Tomiszlav Szivicstől elköszöntek a paksi vezetők. A tréner utódját később jelentik be a Tolna megyeiek. A paksiak jelenleg a 10. helyen állnak a táblázaton, 11 összecsapás alatt 10 pontot szerzett az alakulat. A gárda az előző három meccsét elvesztette az NB I-ben. 

A Paks a harmadik csapat ebben a szezonban, amely elbúcsúzott a trénerétől. A sort a Diósgyőr nyitotta szeptember elején, Fernando helyét Feczkó Tamás vette át. Feczkó irányításával kezd magára találni a DVTK, hiszen legutóbbi két meccsét megnyerte az élvonalban. Október közepén aztán a Kisvárdánál is az edzőváltás mellett tették le a voksukat, Miriuta Lászlótól Dajka László és Kocsis János vette át a stafétát. A várdai egylet kisebb gödörben van, ugyanis a Puskás Akadémiától és a Diósgyőrtől is vereséget szenvedett. 

Edzőváltások az NB I idei szezonjában:

2019. szeptember 3./4. - Diósgyőr: Fernando Fernández helyett Feczkó Tamás
2019. október 8./16. - Kisvárda: Miriuta László helyett Kocsis János, Dajka László
2019. november 3. - Paks: Szivics Tomiszlav helyett - döntés később

Legfrissebb híreink