Megvan a Mezőkövesd-Kisvárda játékvezetője

Kijelölte az MLSZ a bírót.

Forrás: kisvardafc.hu

ÍME, A KISVÁRDA HIVATALOS BEJELENTÉSE:

,,Annak idején, 2018. október 20-án éppen a Mezőkövesd ellen (1–2) vezetett csapatunknak először az NB I-ben Iványi Zoltán. A pénteki lesz a hetedik összecsapás (egyúttal ebben a bajnokságban az első), amit a Kisvárda Master Goodnak dirigál az élvonalban – újfent a kövesdiek ellen, ezúttal idegenben.

 

 

Érdekes, a 257 NB I-es mérkőzésével a honi örökranglista hetedik helyén álló 45 éves Békés megyei játékvezető közreműködése mellett soha nem játszottunk döntetlent, az általa vezetett eddigi hat meccs közül kettőt nyertünk meg és négyet veszítettünk el. A hatból öt meccset hazai pályán vezetett nekünk, idegenben csak egyszer, a Ferencváros ellen fújt 2019. szeptemberében (0–1).

Legutóbb csaknem tíz hónappal ezelőtt, 2020. június 16-án a ZTE elleni hazai bajnokit vezette, amelyet tizenegyesgóllal veszítettünk el 1–0-ra. Az volt az egyetlen büntető, amit kisvárdai érdekeltségű meccsen ítélt, a piros lapot is egyszer vette elő, azzal is kisvárdai játékost (Pavlo Lukjancsukot) büntetett, a két évvel ezelőtti Ferencváros elleni hazai meccsen (0–1). A sárga lapokat kiegyensúlyozottan osztogatta, 17-et kisvárdai játékosnak (a legtöbbet, hármat Teodorosz Beriosznak) és 15-öt az ellenfeleknek."

OTP BANK LIGA: 28. FORDULÓ

MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC (5.)–KISVÁRDA MASTER GOOD (8.)

Mezőkövesd, Városi Stadion, péntek, 20.00 (zárt kapuk mögött)

Vezeti: Iványi Zoltán (Albert István, Medovarszki János – Bogár Gergő, Kulcsár Katalin – tartalékjátékvezető: Király Krisztián)

Legfrissebb híreink