Megvan a magyar-andorrai bírója, megdöbbentő szavak Hevesi Tamástól

Ismert játékost igazolt a Topolya, de lesz-e kétévente vb?

Forrás: mezokovesdzsory.hu

MAGYARORSZÁG-ANDORRA

"A szlovén Rade Obrenovič vezeti a férfi A-válogatott Andorra elleni vb-selejtezőjét. Asszisztensei Jure Praprotnik és Grega Kordež lesznek, a VAR-játékvezető pedig Slavko Vinčić" - jelentette az MLSZ.

MEZŐKÖVESD

Hevesi Tamással, a Mezőkövesd II. vezetőedzőjével a boon.hu készített hosszabb interjút. A zenészként is ismert szakembertől megkérdezték, van-e átjárás a matyóföldiek első és második csapata között, amire így felelt:

"Semmilyen nincs. Ittlétem alatt Pintér Attilával, az élvonalbeli gárda trénerével még nem találkoztam."


TOPOLYA

"Bomba az átigazolási időszak végére! 

Rajković Slobodan (32) a TSC új játékosa. A tapasztalt belső védő szabad játékosként érkezik hozzánk és a 2022/23-as szezon végéig ír alá klubunkhoz. Isten hozott a TSC családban!"

VILÁGBAJNOKSÁG

Újfent kifejezte ellenvéleményét a labdarúgó-világbajnokságok kétévenkénti megrendezésével kapcsolatban Aleksander Ceferin, az európai futballszövetség (UEFA) elnöke - jelezte az MTI.

A szlovén sportvezető az európai labdarúgóklubok szervezetének (ECA) közgyűlésén úgy fogalmazott "a több nem mindig jobb is egyben". Az 53 éves UEFA-elnök szerint a nemzetközi versenynaptárnak "nincs szüksége" arra, hogy kétévente nagy tornára kerüljön sor, a futballistáknak pedig szükségük van olyan nyárra is, amikor pihenhetnek és feltöltődhetnek.

A nemzetközi szövetség (FIFA) korábban azt közölte, megvalósíthatósági tanulmányt készít a férfi és női világbajnokságok kétévenkénti megrendezéséről, melyet először Szaúd-Arábia javasolt. A jövő évi, Katarban sorra kerülő vb lesz az utolsó, amelyen 32 válogatott vesz részt, mivel a 2026-os tornán - melynek az Egyesült Államok, Kanada és Mexikó közösen lesz a házigazdája - már 48 csapat szerepelhet majd.

Legfrissebb híreink