Megvan a Derbi új helyszíne?

Nem lesz ismeretlen a stadion az Újpestnek.

Forrás:


Mint arról az nb1.hu korábban beszámolt, az MLSZ versenybizottságának határozata szerint az Újpestnek február 5-ei hatállyal új otthont kell keresnie az NB I-es és a Magyar Kupa-mérkőzések lebonyolítására, mivel a lila-fehérek pályája sérülésveszélyessége miatt nem alkalmas a futballra.

A február elsején megrendezett Újpest-MOL Vidi (0-1) mérkőzésen jól látható volt, milyen rossz állapotban van a játéktér a Szusza Ferenc Stadionban, erre sok játékos is panaszkodott a meccs után, mind a hazai, mind a vendég oldalról.

 

Máshol lesz a Derbi: az Újpest bejelentése - NB1.hu

Forrás: Az nb1.hu-n is beszámoltunk arról, hogy az Újpest-Ferencváros mérkőzést az MLSZ döntésének az értelmében nem a Szusza Ferenc Stadionban rendezik meg. A szövetség szerint a lila-fehérek stadionjának a gyepszőnyege nem alkalmas a játékra. A lila-fehérek a következő közleményt adták ki: "A mai napon az Magyar Labdarúgó Szövetség döntést hozott a pályával kapcsolatban.

 

Az újpestieknek tehát új otthont kellett találni a Ferencváros elleni Derbire és a Fradi-Honvéd előtt arról értesültünk a Groupama Arénában, hogy Litauszkiék visszatérnek az Illovszky-stadionba, ahol a lilák az őszi szezonban rendezték hazai mérkőzéseiket, a pályájuk korszerűsítése miatt.

Nebojsa Vignjevic csapata szombaton 19:30-kor fogadja az éllovas Ferencvárost. 

Hivatalos bejelentés még nincs.

 

Újpest-Fradi: módosul a Derbi helyszíne - NB1.hu

Forrás: mlsz.hu A hétvégén az Újpest a Ferencvárost látja vendégül. A találkozót nem a Szusza Ferenc Stadionban rendezik meg, mivel az MLSZ szerint az aréna gyepszőnyege nincs megfelelő állapotban. Íme a szövetség közleménye: "Az Újpest FC múlt hétvégi hazai mérkőzésén nyilvánvalóvá vált, hogy a Szusza Ferenc Stadion gyepszőnyege jelenleg nem megfelelő a játékra, ezért a továbbiakban az MLSZ nem engedélyezi mérkőzések rendezését a Megyeri úton, amíg a hiányosságokat fel nem számolják.

FRISSÍTÉS:

Csütörtök 13.48: Elmarad a Derbi

Derbi: döntött az MLSZ - NB1.hu

Eldőlt, hogy nem rendezik meg szombaton az Újpest-Ferencváros mérkőzést. Honlapunk már szerdán írt arról, hogy a szövetség nem engedélyezte, hogy a Derbit a Szusza Ferenc Stadionban rendezzék meg. A hétvégén az Újpest a Ferencvárost látja vendégül. A találkozót nem a Szusza Ferenc Stadionban rendezik meg, mivel az MLSZ szerint az aréna gyepszőnyege nincs megfelelő állapotban.

Legfrissebb híreink