Megtelhetnek a magyar szektorok Bulgáriában

Hamarosan indul az értékesítés.

Forrás: Bakonyi Pétern/nb1.hu

Február 21-től lehet vouchert váltani a Bulgária-Magyarország találkozóra. A szófiai stadionban 2500 magyar szurkolónak lesz hely. A vásárlás mindenki számára egységesen 10 órakor kezdődik - jelezte az MLSZ.

A Nemzetek Ligája rájátszásában először Szófiában, március 26-án, csütörtökön lép pályára Marco Rossi szövetségi kapitány csapata a nyári, részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon való részvétel kiharcolásáért. Továbbjutás esetén pedig március 31-én a Románia-Izland párosítás győztesét fogadja a Puskás Arénában a magyar csapat.

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyoni székhelyén elkészítették a Nemzetek Ligája rájátszásának sorsolását, ami egyben a 2020-as Európa-bajnokság pótselejtezője is lesz. A magyar válogatott Bulgáriában kezd, és ha nyer, a Puskás Arénában harcolhatja ki az Eb-részvételt az izlandi vagy a román együttes ellen.

A szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban, helyi idő szerint 21.45-kor kezdődő mérkőzésre, 2500 magyar szurkoló válthat belépőt.

 

A csapattal tartó drukkerek ezúttal is névre szóló vouchereket vásárolhatnak (teljes név, valamint születési hely és idő megadásával), egységesen 2000 forintért darabját. A voucherek – személyazonosság ellenőrzése után – a helyszínen válthatók jegyekre, ennek pontos menetéről és helyszínéről később adunk tájékoztatást. Kérjük a kiutazó szurkolóinkat, hogy kiemelt figyelemmel kísérjék az MLSZ weboldalát és közösségi média felületeit. Az értékesítés február 21-én, pénteken, 10 órakor kezdődik a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, illetve az InterTicket Kft. viszonteladói hálózat irodáiban. Egy tranzakció alkalmával hat voucher vásárolható. Ez alkalommal a Szurkolói Klub tagjaira is ugyanazok a vásárlási feltételek vonatkoznak, mint a többi jegyvásárlóra.

 

A vouchereken szereplő adatok módosítására az ügyfélszolgálaton keresztül lesz lehetőség, legkésőbb 72 órával a mérkőzést megelőzően. Erről bővebben a mlsz@interticket.hu címen tájékozódhatnak. 

Marco Rossi szövetségi kapitány, a tervek szerint, március 16-án hirdeti ki a  válogatott keretét. 

Legfrissebb híreink