Megtalálta a kiutat a gödörből a Vidi? - reakciók

Boér csapata már sokadszor csinálta ezt.

Forrás: molfehervarfc.hu

Mint ismert, 2-0-ás győzelmet aratott Zalaegerszegen a Fehérvár, ezzel úgy tűnik, hogy megtalálta a kiutat a csapat a gödörből. A mérkőzés után Szalai Tamás is erről az útról beszélt, míg Boér Gábor a csapata nehéz helyzetét említette. Így nyilatkoztak a vezetőedzők a mérkőzés után.:

 

Új edzője előtt szakította meg a rossz sorozatát a Vidi - NB1.hu

 

 

Szalai Tamás (MOL Fehérvár FC): ,,Úgy érzem, hogy a mérkőzés egészét sikerült dominálnunk. Az első félidőben ugyan nem volt túl sok helyzetünk, ennek az volt az oka, hogy nem járatta annyit a csapat a labdát, amennyit szerettem volna, valamint kevés volt a mélységi futásokból is. A büntető után viszont nem volt kérdés, hogy melyik csapat nyeri meg a mérkőzést. Sok helyzetet alakítottunk ki és végre ültek azok a játékok, amelyeket az edzéseken gyakoroltunk. Ugyanolyan hozzáállást, küzdőszellemet láttam, mint a Ferencváros ellen. Ezt az utat kell követnünk, még többet kell melózni az edzéseken, akkor nem lehet gondunk a jövőben.”

Boér Gábor (ZTE): ,,Nehéz helyzetben voltunk már a mérkőzés elején, de ez a hiányzók miatt hirtelen született összeállítás is jól megoldotta a védekezést hatvan percig. Mezőnyfölényben játszott a Vidi, tudatosan átadtuk a területet, de nagy lehetőségeik nem voltak a vendégeknek. Azonban a szezon során már sokadszor csináltunk egy kapitális hibát. Ember- és gólhátrányban már nem volt kérdés a három pont sorsa, a Vidi játszotta, amit kell, gratulálok nekik a győzelemhez.”

Legfrissebb híreink