Megtalálhatták az új német szövetségi kapitányt

Gulácsiéknak nem ismeretlen a tréner.

Forrás: fcbayern.com

A müncheni Abendzeitung értesülése szerint az idén nyárra halasztott labdarúgó Európa-bajnokság után Hansi Flick veszi át a német válogatott irányítását a távozó Joachim Löwtől.

A napilap hétfői száma alapján a Bayern Münchent az idény végén elhagyó szakember így a 2024-es, németországi kontinenstorna végéig vezetheti a Nationalelfet.

Flick távozását áprilisban jelentette be a sorozatban kilencedik Bundesliga-elsőségét hétvégén begyűjtött bajor sztárcsapat. Helyét a jelenleg még az RB Leipziget - Gulácsi Péter, Willi Orbán és Szoboszlai Dominik csapatát - irányító Julian Nagelsmann veszi át. Az 56 éves Flick - aki tavaly nyáron Bajnokok Ligáját, összesen pedig hét trófeát nyert a Bayernnel 2019-es kinevezése óta - 2006 és 2014 között Löw segítője volt a nemzeti csapatnál, így ott volt a stábban a németek világbajnoki címénél.

Az idei Eb-t június 11. és július 11. között rendezik 11 európai városban, közte Budapesten. A németek a magyarokkal, a címvédő portugálokkal és a világbajnok franciákkal szerepelnek azonos négyesben.

Legfrissebb híreink