Megszólalt a menedzsere Szalai Ádám sorsáról

Még mindig nem tért vissza a támadó.

Forrás:

Feszült hangulatú napokat élt át a Mainz azok után, hogy a játékosok tanácsának a tagja, a magyar válogatott Szalai Ádám jelezte a klubvezetésnek, hogy a felek között létrejött megállapodás szerint járna nekik az az összeg, amit a koronavírus-járvány miatti leállás során a tavasszal a klubkasszában hagyták a játékosok.

A felszólalása miatt, persze a klubvezetők szerint szakmai okoknak köszönhetően, Szalai kikerült a hét elején a gárda keretéből, egyedül kellett edzenie, felröppent a távozásának a lehetősége is, mert az elöljárók azt kommunikálták, hogy nem számítanak rá a továbbiakban.

Szerdán viszont a társak kiálltak Szalai mellett, nem vettek részt az edzésen, és ezt a klubvezetők is beismerték egy hivatalos sajtótájékoztatón.

 

És most itt a legújabb fejlemény, mert Szalai menedzsere arról nyilatkozott a Mainzer Allgemeine Zeitungnak című lapnak, hogy, szó sem lehet a klubváltásról.

 

Oliver Fischer korábban már elképesztőnek és elfogadhatatlannak nevezte a mainzi vezetők eljárását, de most arról beszélt, hogy Szalai a Mainhoz tartozónak gondolja magát, ezért arra készülnek, hogy a jövő héttől ismét az első csapattal együtt tréningezik majd.

A Mainz vasárnap a Stuttgartot fogadja, feltehetően Szalai nélkül, Németországban egyébként október 5-ig tart az átigazolási időszak.

Legfrissebb híreink