Megszólalt a Legi elnöke Nikolics ügyében

Varsó – A keddi meccsig nem várható újabb fejlemény. FRISSÍTVE!

Forrás:

A Legia Warszawa Nikolics Nemanja és Aleksandar Prijovic góljával nyert hétközben az ír Dundalk otthonában, így fél lábbal már a BL-csoportkörben érezheti magát a lengyel együttes. A magyar válogatott támadó a Canal+ csatornának nyilatkozott a mérkőzés után, és szót ejtett esetleges távozásáról.

 

 „Van egy konkrét, nagyon jó ajánlatom egy másik klubtól. Hogy elmegyek-e? A Dundalk elleni visszavágó után ez is eldől” – mondta Nikolics Nemanja, aki egy sikeres Bajnokok Ligája szerepléssel még feljebb tornázhatná az árát.

 

A legia.sport.pl értesülése szerint a Premier League újon Hull City négymillió eurót fizetne a magyar válogatott támadóért.

 

A legújabb fejlemények szerint Boguslaw Lesnodorski, a Legia Warszawa elnöke egy rádiónak adott nyilatkozatában beszélt a magyar válogatott támadójának a sorsáról.

 

„A magyar válogatottat még nem értékesítettük, nincs is döntés az ügyében. Jelenleg a keddi BL-meccsünk élvez elsőbbséget, de annyit elárulhatok, konkrét ajánlatot még nem kaptunk Nikolicsért, csak puhatolózások történtek. Ha előrébb szeretne lépni, magasabban kvalifikált bajnokságba igazolhat és az üzlet minden félnek előnyös, akkor távozhat.”

 

FRISSÍTÉS: 21.31 Nikolics nem játszik csapata esti bajnokiján

 

Legfrissebb híreink