Megműtötték Marco Rossit

Komoly oka volt.

Forrás: Réti Zsolt/nb1.hu

Műtéten esett át a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi - számolt be róla a Blikk. Az olasz trénernek a szemhéját igazították meg, azzal az egyértelmű és teljesen egyszerű céllal, hogy jobban lásson.

Aki figyelmes volt, az észrevehette, hogy az Év sportolója-gálán (ahol megkapta az év edzőjének járó díjat) Rossi napszemüveget viselt. "A férfiaknál csupán néhány milliméternyit szabad felvarrni. Ha túlzásba esünk, akkor a páciens tekintete akár nőiessé is válhat" - mondta a Blikknek a műtétet végző plasztikai sebész, dr. Krasznai Zsolt.

Hozzátette: a műtét mindössze kétszer 11 percig tartott. "Gyakori beavatkozásról beszélünk, naponta több ilyet is végzek. Ha mindent szakszerűen csinálunk, akkor egy-két hétig lesz látható kisebb duzzanat a szem környékén, utána már semmi. Egyszeri alkalomról van szó, nem szükséges megismételni."

Egyet megállapíthatunk: ha ez kell ahhoz, hogy az Eb-n, majd a Nemzetek Ligája A-csoportjában Rossi még jobban lássa a nemzeti csapatot, bele sem merünk gondolni, milyen sikerek várhatnak a válogatottra...

Legfrissebb híreink