Megműtötték a Vidi tehetségét

Utoljára a Fradi ellen játszott.

Forrás:

Utoljára 2017 december 2-án láthatta a magyar publikum a pályán Géresi Krisztiánt. Géresi a Vidi-FTC mérkőzésen lépett akkor pályára, a 3-1-es Fradi-sikert hozó mérkőzésen 51 percig erősítette a fehérváriakat. Azóta viszont nem játszott, és a jelek szerint még hosszabb ideig nem láthatjuk őt.
 
Az utolsó meccse után hetekig, hónapokig reménykedtek benne a fehérváriak, hogy minél előbb visszatérhet, viszont 2018 március 29-én a következőket mondta: „Jó ideje szenvedek a hátammal, az őszi idény utolsó egy-másfél hónapjában nagy fájdalmaim voltak, ráadásul gyötrődtem amiatt is, hogy sokáig nem tudtam, mi a baj. Idővel ez kiderült, ám a részletekkel nem untatnék senkit. Szerencsére a klubnál minden segítséget megkapok, egyik masszőrünk, Fejes Ildikó még karácsonykor is kezelt. Ha lassan is, de javulok, s ha minden jól megy, a második spanyolországi edzőtáborban teljes értékű munkát végezhetek. Iszonyúan hiányzik a foci, nagyon szeretnék már játszani, ám türelemmel kell lennem”
 
Nos, a türelemre még mindig szüksége lesz, mert nemrég a következő hír jelent meg a Vidi honlapján: „Hosszabb ideje nem tudott pályára lépni Géresi Krisztián, akinek problémáját az elmúlt időszakban magyar, valamint német szakemberek vizsgálták, valamint kezelték. Tekintettel arra, hogy az eddig alkalmazott módszerek nem érték el a kívánt eredményt, támadónkat szerdán megműtötték az Országos Gerincgyógyászati Központban. 
 
Játékosunkat a csapat és a stáb nevében Kovács Zoltán sportigazgató látogatta meg, aki tolmácsolta mindenki jókívánságát!
 
Természetesen mielőbbi felépülést és visszatérést kívánunk saját nevelésű labdarúgónknak!”
 
Arról, hogy mikor térhet vissza pontosan vagy kezdheti el a rehabilitációt Géresi, nem tett említést a fehérvári beszámoló…
 
Géresi eddig 56-szor lépett pályára az NB I-ben, ezeken a találkozókon 9-szer volt eredményes.
 

Legfrissebb híreink