Meglepő játékos kapott szerepet a Honvéd edzőmeccsén

A kispestiek gólgazdag meccset játszottak a Gyirmóttal.

Forrás:

Budapest Honvéd FC–Gyirmót FC 4–2
 
Honvéd: Horváth A. – Batik, Kamber (Lovric, a szünetben), Skvorc (Temesvári, a szünetben) – Kovács N., Holdampf (Vadócz, a szünetben), Heffler T. (Hidi, a szünetben), Pilík (Májer, a szünetben), Uzoma (Kukoc, a szünetben)  – Danilo (Tischler, a szünetben), N’Gog (Holender, a szünetben)
 
Gyirmót: Rengel – Varga P. (Horváth Cs., 65.), Villám (Lázár, , a szünetben), Széles, Szegi (Présinger, a szünetben) – Kontár, Gelencsér (Németh G., a szünetben) – Heffler N. (Hejreczki, a szünetben), Strestik (Nagy P., a szünetben), Sandal (Csongrádi , 69.) – Horváth R. (Vólent)
 
Gól: Danilo (44.), Pilík (45.), Holender (54.), Hidi (64.), ill. Strestik (7.), Vólent (86. – 11-es)
 
A Honvéd a Gyirmóttal mérte össze az erejét pénteken. A fővárosiak 4-2-re verték az NB II-ben érdekelt alakulatot. A vezetést a gyirmótiak szerezték meg, de a kispestiek húsz perc leforgása alatt négyszer is mattolták riválisukat.
 
A végeredményt a korábban a Honvédnál is megforduló Vólent állította be büntetőből. Érdekesség, hogy Supka Attila csapatában Vadócz Krisztián is pályára lépett csereként.
 
 
Az MTK és a Fradi is felkészülési meccset vívott ma, a kék-fehérek meccséről itt, a zöld-fehérek összecsapásáról pedig itt olvashatnak.

Legfrissebb híreink