Megkondult a vészharang a ZTE tulajdonosánál is

Még nem lesz edzőváltás, de bárkit ki lehet penderíteni.

Forrás:

Finoman fogalmazva is beragadt a tavaszi rajton a ZTE, a gárda előbb a Diósgyőrtől kapott ki saját pályáján 3-1-re, majd legutóbb szombaton a Paks otthonában szenvedett 2-0-s vereséget. A zalaiak így továbbra is kieső, méghozzá a 11. helyen állnak a tabellán, a Paks és a Kisvárda 3 ponttal előzi meg a kék-fehéreket. Azaz, még nincsen minden veszve, ennek ellenére megkondultak a zalaegerszegi vészharangok.

És nemcsak a szurkolók, köreiben, hanem a tulajdonos Végh Gábornál is, aki a második paksi gól után elhagyta a tolnai létesítményt. A zaol.hu-nak sikerült megszólaltatni a kialakult helyzetről a kék-fehérek elöljáróját:

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - rajt az NB II-ben, így igazolt a másodosztály - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

„Egész éjjel nem aludtam, annyira feszült voltam, de ma délelőtt már elemeztünk. Dobos Barna vezetőedzővel és Sallói István sportigazgatóval hármasban beszéltük át a dolgokat. Úgy látom, hogy nincs értelme kapkodni, nem biztos, hogy az edzőváltás oldaná meg a gondjainkat ebben a sűrű menetelésben. Őszintén átbeszéltük a hibákat, látjuk ezeket, a céljainkat el akarjuk érni, és ebben továbbra is kérem a szurkolók segítségét. Álljanak mellettünk, ahogy eddig is tették! Mindenki higgye el, azért erősítettünk a télen, hogy sikerüljön bent maradni. A legegyszerűbb lenne most edzőt váltani, s ha csak edzőgond lenne, nem várnék. Azt kértem Dobos Barnától: amelyik játékos nem tesz meg mindent a csapat sikeréért, hívják bárhogy is, tegye ki a keretből. Mi nem adjuk fel a harcot és kérem, hogy a szurkolók se tegyék ezt!”

Dobos Barna csapatára szerdán újabb sorsdöntő, rivális elleni mérkőzés vár, mert a Kisvárdát fogadja, majd, utána a Honvédhoz megy, majd fogadja az Újpestet. 

És ezután jön a legbrutálisabb sorozat: Vidi, Kövesd, idegenben, és az FTC otthon...

Legfrissebb híreink