Meghiúsult Vidi-igazolás: sokatmondó szavak a román védőtől

Elárulta, hogy érzi magát a mostani helyzetben Fehérváron.

Forrás: molfehervarfc.hu

Idén sérülése miatt még nem léphetett pályára a MOL Fehérvárban Adrian Rus. A román válogatott védő ennek ellenére természetesen továbbra is Székesfehérváron edz, a jelenlegi járványhelyzetben szintén, hisz amennyiben hazatért volna szülővárosába, Szatmárnémetibe, úgy karantén várt volna rá. Erről is mesélt a Telekom Sportnak.

INTERVIU EXCLUSIV | Rus, blocat în Ungaria: "Clubul ne-a transmis să rămânem aici." Visul olimpic japonez stă în picioare

 

"Példát kell mutatnunk Magyarországon azzal, hogy betartjuk a szabályokat. Ez a magyar játékosoknak nem feltétlenül nehéz, de nekünk, külföldieknek nem szabad hazamenni, hisz karantén várna ránk" - kezde a 23 éves játékos. "Minden játékos kapott egy edzéstervet a klubtól, amit elvégzünk. Futok, erősítek, aztán szabad a nap, így a közösségi médiában követem, hogy mi történik, telefonálok a rokonokkal, barátokkal. Néha kicsit unalmas, de ez a helyzet, felelősséggel kell kezelnünk, hisz az egészség az első. 

Edzünk és alkalmazkodunk, ahogy tudunk, de hiányzik az öltözői légkör mindenkinek" - mondta.
 

Rusnál rákérdeztek Dragos Nedelcu helyzetére is. Mint ismert, a román középpályás lehetséges átigazolásáról mi is szót ejtettünk, rendben folytak a dolgok egy darabig, ám végül a játékos saját igényei miatt nem tudtak megegyezni a felek. "Beszéltem Dragossal, elmondtam, hogy ez egy profi klub és egyértelműen előrelépés lenne a karrierjében. Elárulta, hogy nagyon tetszett neki minden, kedvesen fogadták. Hogy aztán miért nem váltott és mi nem valósult meg, arról őt kéne megkérdezni."

Legfrissebb híreink