Megfizet a bíró Kleinheisler kiállításáért

Az edzője szégyennek nevezte a történteket.

Forrás: YouTube

Mint jeleztük, Horvátországban vasárnap este a Kleinheisler Lászlót is foglalkoztató Eszék a Rijeka otthonában vendégeskedett, a találkozó tétje a kupadöntőbe jutás volt. A magyar válogatott futballista bekerült az eszékiek kezdőcsapatába. Sokáig úgy tűnt, Kleinheislerék sikerével zárul az összecsapás, hiszen Bockaj két góljával a 48. percben 2-0-ra vezetett az Eszék. 

Aztán az 56. minutumban 10 főre fogyatkozott a Rijeka riválisa, sajnos Kleinheisler kapta meg a második sárgáját. Ezt követően feltámadtak a hazaiak, Muric és Colak is bevette a vetélytárs kapuját, utóbbi egy büntetőt értékesített. A 3-2-es végeredményt végül Yateke állította be a 86. percben. 

Az eszékiek hivatalos weboldalán megjelent cikk szerint a Rijeka továbbjutásából Pajac játékvezető is alaposan kivette a részét. A portál szerint például Kleinheisler kiállítása is vitatható. Ivica Kulesevic vezetőedző sem volt túl boldog a lefújás után.

Streamable - free video publishing

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

"Úgy gondolom, egy elődöntőben ilyen szégyennek nem kellett volna megtörténnie. A játékosaimnak csak gratulálni tudok, hiszen bátran futballoztak, emellett dominálni is tudtak a meccsen. Sajnos ilyen körülmények között nem juthattunk tovább" - nyilatkozta a tréner.

Nos, az eszékiek felháborodása és tiltakozása nem volt hiábavaló, mert a Horvát Labdarúgó-szövetség Fegyelmi Bizottságának Játékvezetői Testülete az idény végéig eltiltotta a játékvezetőt. Három nagy hibát róttak fel a számlájára, az egyik Kleinheisler kiállítása volt.

Ez persze csak sovány vigasz, mert a mérkőzés végeredményét nem változtatja meg.

 

Legfrissebb híreink