Megfigyelőket küld az MU Liverpoolba Szoboszlai miatt

Az olasz érdeklődőket is megemlítették.

Forrás:

Hatalmas értéke lett a magyar és az osztrák labdarúgásnak az RB Leipzig középpályása, Szoboszlai Dominik. Az elmúlt hónapokban számtalan világhírű klubbal kapcsolatba hozták a különböző, külföldi sajtójelentések, ám a menedzsere mindig hangsúlyozta, konkrét ajánlat nem érkezett a magyar reménységért. 

Szoboszlai helyzetével kapcsolatban Marco Rossi szövetségi kapitány is többször elmondta, az lenne a legjobb, ha a középpályás még maradna jelenlegi klubjánál, ahol az osztrák élvonal mellett a Bajnokok Ligájával is úgy ismerkedhet meg és fejlődhet tovább, hogy rendszeresen játszik.

 

Mindezeket azért volt fontos újra feleleveníteni, mert a Football Insider klubhoz közeli forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy a Manchester United is vinné. Szoboszlairól azt írták, ő a legizgalmasabb európai tehetség, aki miatt az MU megfigyelőket küld a holnapi, Liverpool-Salzburg BL-csoportmeccsre.

 

Az értesülés azt is megemlíti, hogy már Angliából az Arsenal is figyeli Szoboszlait, akiért bármikor ajánlhatott tehet a Salzburgnak. A londoniak nyáron 9 millió eurót kínáltak, de a klub 15 millió alatt nem akarták akkor eladni.

Szoboszlai Olaszországban is téma (volt a nyáron), mert az Inter, a Lazio és a Juventus érdeklődését is felkeltette már.

Legfrissebb híreink