Megerősítette a Kisvárda érdeklődését a román foci legendája

Hazája szövetségi kapitánya is lehetne?

Forrás: as.ro

Mint tegnap jeleztük, a Kisvárda sportigazgatója, Révész Attila elárulta, hogy a DVSC volt szakmai vezetője Huszti Szabolcs, az MTK tavalyi vezetőedzője, Michael Boris, illetve a román futball legendája, a korábban Románia U21-es válogatottját irányító Adrian Mutu, aki október elején távozott az FC U Craiova 1948 éléről is edzőjelölt Kisvárdán.

Mutu az Antena Sportnak megerősítette a Kisvárda érdeklődését, arról is beszélt, hogy tárgyalni is fog a klubbal, de azt, hogy erre mikor kerül sor, még nem tudta megmondani, azt viszont kijelentette, hogy erős csapattal hozták összefüggésbe, mert a harmadik a magyar bajnokságban.

"Da, este adevărat!" Adrian Mutu confirmă negocierile cu viitoarea echipă: "E în primele 3!" + Ce spune "Briliantul" despre posibilitatea de a pregăti echipa naţională

Adrian Mutu, anunţ ferm despre negocierile cu viitoarea echipă Ce spune „Briliantul" despre posibilitatea de a pregăti echipa naţională Kisvarda este echipa unde ar putea ajunge „Briliantul", lucru dezvăluit în presa maghiară chiar de directorul sportiv al clubului. Kisvarda e pe locul 3 în prima ligă din Ungaria, cu 24 de puncte acumulate după primele 12 meciuri.

Mutu neve egyébként a román sajtóban felmerült, mint Mirel Rădoi utódja a válogatott élén, ezzel kapcsolatban azt mondta, nem szép ilyen dolgokról beszélni, ameddig a szövetségi kapitány a posztján van.

Mutu játékosként 75 alkalommal volt román válogatott, ezeken a meccseken 35 gólt szerzett, legnevesebb klubjai az Inter, a Chelsea és a Juventus voltak.

Legfrissebb híreink