Megerősített biztonsági szolgálattal várják a kispestieket

Mórahalom – Az új vendégszektorban elkülönített WC is van.

Forrás: Mórahalom/Facebook

Mint ismeretes, csapatunk holnap a Mórahalom vendégeként kezdi meg a szereplését a Magyar Kupában. A továbbjutás kérdése egy mérkőzésen dől el. Ha 90 perc után döntetlen az állás, akkor 2x15 perc hosszabbítás következik, ha még mindig nincs döntés, akkor következnek a tizenegyesek.

 

Marco Rossi (Honvéd): „Minden olyan játékosunkra, aki bevethető, számítok, közülük a lehető legerősebb összetételű gárdával lépnünk pályára. A Magyar Kupa nagyon fontos a számunkra, tovább kell jutnunk! (honvedfc.hu)

 

Révész Gábor (Mórahalom, elnök): „Egy kis csapat életében mindig nagy szó, ha egy neves, NB I-es együttest fogadhat, ez lesz most is. Megerősített biztonsági szolgálattal várjuk az ellenfelet, a belépő ára pedig nem változik, azaz ahogy a bajnokikon is, 500 forint lesz. Úgy gondolom, a Honvéd a kellő komolysággal veszi a mérkőzést, azaz a meghatározó játékosok itt lesznek, ezenkívül sok tehetséges fiatal kaphat szerepet Marco Rossi vezetőedzőtől. Mi próbálunk helytállni, és azok is játszhatnak, akik eddig kevesebbet léptek pályára. A telefonhívásokból érzem, jóval nagyobb az érdeklődés, mint egy bajnoki kapcsán. Elkészült a vendégszektor teljesen elkülönített WC-vel, büfével, így a várhatóan nagyjából 100 fős csoportban érkező Honvéd-szurkolók már ott kapnak helyet.” (delmagyar.hu)

Legfrissebb híreink