Megbüntette az Újpestet az MLSZ - részletek

Az ETO játékosát is elmeszélték.

Forrás: Farkas Zsolt

A Fegyelmi Bizottság legutóbbi ülésén a következő döntések születtek:

"NB I

Bobál Dávid (Mezőkövesd) 1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásban részesült.

A FEB összevont eljárás alapján az Újpestet, a Puskás elleni idegenbeli és az ZTE elleni hazai mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, tárgyak elzárt területre történt bedobálása és a mérkőzés ideiglenes felfüggesztését előidéző magatartás) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. 

NB II

Tar Zsolt (Ajka) 2 és Borsos Filip (ETO) 4 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

NB III

Tóth Patrik Alex (Komárom) 2 és Miklósi Benedek Dániel (Újpest) 1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásban részesült.

Két sárga lapos figyelmeztetés utáni,  határozat nélküli eltiltás

Végh Bence (MTE), Gyurkó Máté (BKV), Pál Achilles és Sajnovics Milán  (mindkettő Majos), Major Norbert (Veszprém) és Christopher Philip Baloteli (ZTE)  1-1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás.

A FEB elnöke szurkolói rendzavarások miatt fegyelmi eljárás lefolytatását rendelte el az OTP Bank Liga 7.  fordulójában lejátszott Újpest FC–FTC és a DVSC–MOL Fehérvár mérkőzésekkel kapcsolatban mind a négy sportszervezettel szemben. Az ügyeket a FEB a későbbiekben tárgyalja."

Legfrissebb híreink