Megbízott edző irányította a Kisvárdát a Szpari ellen

A hajrában jött a csattanó.

Forrás:

KISVÁRDA MASTER GOOD–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 0–1 (0–0)

KISVÁRDA: Felipe (Zöldesi) – Melnik, Beriosz, Kravcsenko, Hei (Szőr) – Lucas (Cukalasz), Protics (Baranyai Á.) – Hugo Seco (Gosztonyi), Bumba, Sassá (Atamasz) – Tischler (Gyüre T.)
NYÍREGYHÁZA: Csorvási –Talabér (Motkó), Fodor F., Pejovics, Svedjuk – Sztaroszta (Busai), Cenaj (Ötvös B.), Szekszárdi (Végső), Tóth Á. (A. Kovác) – Szinanovics (Kártik), Hornyák (Tóth B.)
Gól: Busai

A Kisvárda a Nyíregyházával játszott edzőmeccset. A várdaiak nemrég megköszönték Miriuta László munkáját, a Szparival vívott találkozón Kocsis János irányította megbízott edzőként az NB I-es csapatot. 

A Kisvárdában több játékosra sem számíthatott Kocsis, Kovácsréti Márk, Roman Karaszjuk, Rubus Tamás és Gheorghe Grozav sérüléssel bajlódott. Grozavval kapcsolatban az nb1.hu is megírta, hogy a Ferencváros szeretné szerződtetni román lapértesülések szerint.

Román gólvágót igazolhat a Fradi - NB1.hu

 

Az első félidőben kiegyenlített küzdelem folyt a gyepen, a legnagyobb lehetőség Tischler előtt adódott. A második játékrészben Tischler újra veszélyeztetett, majd Tóth Barna fejelt a lécre. A 90. percben dőlt el a találkozó, ekkor a Szpari 18 méterről jutott szabadrúgáshoz. A labda mögé Busai Attila állt, aki a kapuba juttatta a labdát.

Érdekesség, hogy a két gárda júliusban is megmérkőzött egymással, akkor a Kisvárda nyert 1-0-ra.

Legfrissebb híreink