Még mindig méltatlankodik a Miskolcon 2 perc alatt kiállított - interjú

Érthető, hogy nem tudja, mennyi pont kell a bentmaradáshoz.

Forrás: paksifc.hu

A legutóbbi mérkőzésen közvetlen rivális ellen kellett korán elhagynod a pályát két gyors sárga miatt. Hogyan tudod felidézni ezeket a szituációkat?
Mindenképpen derbi volt. Úgy gondolom, kicsit erős volt ez a kiállítás. A sporik ismerhetnek, tudhatják, hogy így játszom, mióta itt vagyok Magyarországon. Lehet, hogy egy picit elkéstem, de lehet már a játékvezető is ki volt rám. Nem tudom. Kicsit erősnek érzem ezt a második sárgát. Jó, az első az volt, de a másodikat nem éreztem annak. Igaz ráléptem, de egy derbibe, ki-ki mérkőzésbe nem kellett volna, hogy belenyúljon. Hát így döntött, van ilyen. Nem jött jól, mert sújtottam a csapatot, vereségre álltunk, és így emberhátrányba is kerültünk.  Bosszús vagyok, hogy ez így történt, de benne van a fociban.
 
Egy kicsit a múltnál maradva, te szerezted a Vidi ellen a csapat második gólját, viszont azóta nem jönnek a találatok se neked, se másnak. Mennyire frusztrálja ez a csapatot?
Persze, hogy frusztrál. A csatárt a gól minősíti. Nem tudunk gólt lőni hetek óta. Még jobban próbálunk koncentrálni, és edzésen gyakorolni ezeket a szituációkat, amennyire lehet. Igyekszünk. Sajnos, ha gólt nem rúgunk, nehéz a pontokat gyűjtögetni.
 
Az MTK ellen tértél vissza a Paksba, és most ismét ellenük készül a csapat. Mire számítasz a hétvégén?
Az egy másik mérkőzés volt, ez egy teljesen más meccs lesz. Nekünk nagyon fontos lenne a győzelem. Türelmesen, és nagyon koncentráltan 110 százalékot beleadva kell játszani 90 percen keresztül.
 
Ezt a találkozót most ki kell hagynod, de hogyan készülsz az utolsó három bajnokira?
Kicsit beteg voltam a hét elején, bízom benne, hogy ha megjön az erőm, akkor NB III-ba visszajátszok, hogy mégis legyen meccs a lábamban. Ez még majd a jövő zenéje.
 
Mennyire figyelitek a riválisokat, számolgattok már?
Mindig csak a következő mérkőzés figyelünk. Tehát ha ez az MTK elleni találkozó lemegy, utána figyelünk a többire. Most nagyon szorítok majd a srácoknak a lelátóról, bízom benne, hogy jó eredményt érünk el. Onnantól kezdve figyelhetünk az utolsó három mérkőzésre, de ez a legfontosabb mérkőzés most. 
 
Van minimális célkitűzés, amennyi ponttól már biztos lehet a bentmaradásotok?
Mi meccsünkre kell figyelni, utána tudjuk ezt nézegetni, ha lehoztuk jól a mérkőzést. Nem tudok ebbe belemenni, ez a többi csapattól is függ, hogy ők mit játszanak.

Legfrissebb híreink