Még két játékost igazol a Diósgyőr

Hamarosan jöhetnek a bejelentések.

Forrás:

A védő Hegedűs János és a két csatár, Gheorghe Grozav és Stefan Drazic mellett még két játékost szeretne igazolni az OTP Bank Ligában szereplő DVTK. Feczkó Tamás vezetőedző az M1-nek elmondta, egy védekező középpályás és egy belső védő érkezése várható, a tárgyalások jól haladnak, így szerinte legkésőbb a jövő hét elején bejelenthetik a két új játékost.

Az OTP Bank Liga következő idénye jövő hétvégén kezdődik, a DVTK az első forduló vasárnapi játéknapján a Mezőkövesdet fogadja. A célkitűzésekkel kapcsolatban Feczkó elmondta, majd akkor fogalmazzák meg azt, ha véglegessé válik a keret, a legfontosabb azonban, hogy sokkal előrébb végezzen a csapat, mint az elmúlt években, valamint látszódjon a fejlődés és minél többen látogassanak ki a stadionba.

„Szinte két bajnokságot játszunk egy bajnokságon belül. A bajnoki címért a Fradi és a Vidi küzd, a 3. és a 12. hely között nüanszok döntenek. Annyira szoros a mezőny, hogy ha mi az utolsó öt meccsünkből egyet megnyerünk, akkor az ötödik helyen végzünk” – érzékeltette Feczkó, hogy a Ferencváros és a Fehérvár mögött mennyire kiegyenlített a mezőny.

Legfrissebb híreink