Meddig szerepel a magyar válogatottban Szalai Ádám? - reakció

Spontán döntésről beszélt a csatár.

Forrás: Réti Zsolt

A magyar válogatott remekelt a Nemzetek Ligájában, a mieink kétszer legyőzték az angolokat, a németektől pedig pontot loptak. Ezeken a meccseken az egyik vezérünk újra Szalai Ádám volt. A 34 éves futballista eddig 84 mérkőzésen szerepelt a nemzeti együttesben, a fellépései során 25 gólt szerzett.

Szalai az nso.hu-nak adott egy terjedelmes interjút. A beszélgetés során azt is megkérdezték a rutinos labdarúgótól, hogy meddig láthatjuk a magyar válogatottban:

"A harmincötödik születésnapomhoz közeledve ez a kérdés már bennem is felvetődött. Életem legszebb pillanatai közé tartozik, hogy a világ legerősebb válogatottjai ellen csapatkapitányként vezethetem ki a társaimat, és amíg a mostani szinten tudok edzeni és játszani, illetve amíg erőnlétileg és mentálisan is rendben vagyok, szeretném segíteni a csapatot. Ha egyszer bejelentem, hogy vége, az vélhetően spontán döntés lesz, ilyesmit nem lehet előre megtervezni" - válaszolta Szalai Ádám.

Szalai azt is elárulta, hogy augusztus végén megszületik a kislánya. Emellett arról is beszélt, hogy elkezdett egy edzői tanfolyamot:

"Még tavaly, a Mainz játékosaként iratkoztam be a tanfolyamra, és az akkori, valamint a bázeli szerződésemet is úgy alakítottam, hogy a képzés fontosabb napjain ott lehessek. Ezen a téren is szeretném a legtöbbet kihozni magamból, ez pedig csak így lehetséges" - mutatott rá Szalai.
 

Legfrissebb híreink