Meddig maradhat Jova Levente a Ferencváros kapusa?

Budapest – Megszólalt a balhézó kapus menedzsere is.

Forrás:

Szépen, fokozatosan vette át a hírekben a főszerepet Jova levente Kassai Viktortól. Szombat estétől a bíró volt a terítéken, aki négy tizenegyest is megmerészelt adni a Vasas-Fradin, majd fókuszba került a kapus is, aki az egyik felkapott helyen keveredett balhéba, majd végül a biztonságiak kidobták.

 

Jovával kapcsolatban egyből megjelentek olyan hírek, hogy nem látogathatja a címvédő tréningjeit, valamint arról is lehetett olvasni, hogy a télen távoznia kell. Az FTC hivatalos állásfoglalást még nem tett közzé az ügyben, viszont megszólalt Jova menedzsere, Paunoch Péter is.

 

Paunoch védencével kapcsolatban elárulta az nso.hu-nak, hogy a klub még vizsgálja a történteket, de őt még nem keresték meg a vezetők a kapus jövőjével kapcsolatban, amelyről mindenképpen egyeztetni szeretnének az esettől függetlenül is, hiszen Dibusz Dénes érkezése óta keveset védett. A menedzser szerint kompromisszumos megoldásra lesz szükség, Jovát szerződés köti a Fradihoz, így egyelőre még a Ferencváros játékosa marad.

 

Arról viszont nem volt szó, hogy meddig…

Legfrissebb híreink