Másodosztályútól kapott ki a DVSC

Tíz perc alatt három gól, új próbázóval.

Forrás: dvsc.hu

Edzőmeccs 
DVSC – Kazincbarcika 1-2 (0-0) 

Debrecen-Pallag. Vezette: Szilágyi S. 
DVSC 1. félidő: Kosicky – Bényei, Ujvárosi, Kinyik (Bene 35.), Barna – Bereczki, Csősz, Kóródi, Bévárdi – Damásdi, Adeniji. 2. félidő: Hrabina – Lakatos, Kovács R., Ujvárosi, Bene – Györgyi, Kuti, Szabó Á., Maruscsák – Kerekes, Pintér 
KBSC: Horváth L. (Fila 46.) - Varjas (Virág 60.), Heil, Fótyik, Farkas (Harangozó 60.) - Gábor (Oltean 46.), Krausz (Kercsó 60.), Kaprancai (Oldal 46.), Vajda – Ádám, Lukács 
Gól: 0-1 Olten (11-esből, 60.), 1-1 Maruscsák (65.), 1-2 Lukács (70.)

 

A DVSC beszámolója:

"A Kazincbarcika ellen játszott felkészülési mérkőzést a DVSC csapata. Ezúttal is azok léptek pályára, akik Albániában nem, vagy csak keveset játszottak. A Lokiban lehetőséget kapott egy 23 éves nigériai válogatott csatár, Tunde Adeniji, aki korábban volt a Levszki Szófia játékosa is, legutóbb a kuvaiti Al-Nasr csapatában futballozott. 

Nagy mezőnyfölényben futballoztunk, szinte végig nálunk volt a labda, az ellenfél főleg védekezett, így nehezen tudtunk helyzetet kialakítani. Azért néhány lehetőség adódott a KBSC kapuja előtt, a 14. percben például Damásdi jobb oldali beadását Adeniji lőtte fölé. A 19. percben kerültek helyzetbe először a vendégek, Ádám Ferenc távoli próbálkozását Kosciky kiütötte a léc alól. A 27. percben Csősz Richárd szabadrúgása ment el a kapu fölött. Az utolsó negyedórában áttevődött a játék a középpályára, a kapuk nem forogtak veszélyben. 

A második félidő elején Györgyi Arthur szabadrúgását hárította a Kazincbarcika kapusa. Középpályásunknak nem sokkal később újabb ígéretes szabadrúgása volt, ami fölé ment. A 60. percben 11-esből megszerezte a vezetést a KBSC, majd nem sokkal később Maruscsák Jan indult meg a labdával bal oldalon, több védőt is kicselezett, majd a balösszekötő helyéről a kapu közepébe lőtt. A 70. percben visszaszerezte a vezetést a vendégcsapat, Lukács Raymond 15 méterről, balról lőtt a hosszúba. A hátralévő időben fiatal csapatunk harcolt az egyenlítésért, de az eredmény már nem változott. "

1

Legfrissebb híreink