Más városokban is működtetne szurkolói klubokat a Loki

Debrecen – Közvetlenebb kapcsolatot akarnak a futballbarátokkal.

Forrás:

A DVSC közleményét változtatás nélkül közöljük. A Loki majdnem egy hónapja dolgozik az ügyön.

 

„A kezdeményezés célja a futballbarátokkal való közvetlenebb kapcsolat kialakítása.

 

A DVSC Futball Szervező Zrt. Hajdú-Bihar megye kisvárosaiban, a régió nagyobb településein olyan vendéglátó egységek, művelődési házak, önkormányzatok vagy oktatási intézmények jelentkezését várja, amelyek szívesen vállalnák helyi DVSC szurkolói klubok szervezését, működtetését, és ehhez helyszínt is biztosítanának.

 

A kezdeményezés célja a futballbarátokkal való közvetlenebb kapcsolat kialakítása, informálása a Lokinál történtekről, rendszeres időközönként összejövetelek, ankétok szervezése, ahol igény szerint a DVSC vezetői, a szakmai stáb tagjai és játékosok is részt vennének.

 

Ennek köszönhetően gyorsabbá válhatna a csapat és szimpatizánsai közötti kommunikáció, a Loki belső életén kívül a szurkolói vélemények, javaslatok megismerése is.

 

A DVSC bízik abban, hogy megyénk, sőt a régió több településén is csatlakoznak a kezdeményezéshez. Lesznek olyan vállalkozó szelleműek, akik szívesen indítanak DVSC Szurkolói Klubot a környezetükben élőknek, amiben számíthatnak a debreceni egyesület segítségére is.

 

A DVSC Zrt. a media@dvsc.hu email-címen várja az érdeklődők jelentkezését.”

 

 

 

Legfrissebb híreink