Márton izgult, Feczkó bosszankodott - REAKCIÓK

Elismerte a DVTK trénere.

Forrás: molfehervarfc.hu

Mint ismert, a Vidi 3-0-ra legyőzte a DVTK-t a NB I 11. fordulójának vasárnapi játéknapján. A mérkőzés után Márton Gábor úgy fogalmazott, hogy sokáig izgulnia kellett, míg Feczkó Tamás bosszankodott. Így értékeltek a vezetőedzők a találkozó után:

 

Nem jöttek ki a gödörből Feczkóék - NB1.hu

 

 

Márton Gábor (Videoton): ,,Nagyon jó mérkőzést játszott a csapat, kiválóan futballoztunk. A második félidőben volt egy rövid időszak, amikor kicsit kapkodtunk, de rengeteg helyzetet alakítottunk ki. Korábban le kellett volna zárni a meccset, és akkor nem kellett volna izgulni. Pozitívum, hogy nem kaptunk gólt, és relatíve sokat is lőttünk. Remek teljesítményt nyújtottak a srácok, mindenképpen jár a gratuláció."

Feczkó Tamás (DVTK): ,,Az első félidőben a ránk erőltette az akaratát a Vidi. A labdaszerzés után nem jól mentünk át támadásba, rendre gyorsan eladtunk a labdát. Bosszantó, hogy egy ilyen helyzet után visszakontrázott minket a hazai csapat, és ebből kaptuk az első gólt. Ennél sokkal több van bennünk, amit a második félidőben megmutattunk, akkora feljavultunk. A középső zónában és az ellenfél térfelén is jól tartottuk a labdát, volt lehetőségünk az 1-1-hez. Az első játékrészben Grozav, a másodikban Dražić és Hasani lövéséből is egyenlíthettünk volna, de a futballban nincs ha. Egy jó csapat két ilyen lehetőségből két gólt szokott lőni. Az idő előrehaladtával egyre többet kockáztattunk, mert szerettünk volna legalább egy pontot szerezni. A végén nagyon kinyíltunk, így az ellenfelünk több kontrát is vezetett, amiből kettőt értékesítettek is. Összességében megérdemelten nyert a Fehérvár."

Legfrissebb híreink