Martin Garrix zenéjét hallhatjuk az Eb alatt - videó

Hivatalos bejelentést tett a UEFA.

Forrás:

Az UEFA a hétvégén jelentette be Amszterdamban, hogy a 2020-as kontinensdöntő hivatalos dalát a holland dj és zenei producer, Martin Garrix készíti majd - jelentette az MLSZ.

Az Eb-dal mellett a torna hivatalos bevonulózenéjét és a tévéközvetítésekben hallható dallamokat is a 23 éves holland sztár fogja szerezni. 

A jelentős labdarúgó-eseményekhez hagyományosan egy-egy előadó és egy sláger is kötődik. Ilyen volt 2016 David Guetta és Zara Larsson közös alkotása, a This One's For You; vagy az oroszországi vb-n Jason Derulo Colors című dala. De ki ne emlékezne Shakira Waka waka című számára és a videóból elhíresült táncár az afrikai világbajnokságon, 2010-ben.

A 2020-as Európa-bajnokság himnuszának első változatát tavasszal hallhatjuk, amelyen egy énekessel együtt fog dolgozni Martin Garrix. A végleges dallamok pedig a megnyitó ünnepségen csendülnek majd fel először, a római Olimpiai Stadionban.

– A torna lebonyolítása, hogy 12 országban rendezik a mérkőzéseket, közelebb fogja hozni az embereket a jövő nyári eseményekhez; és nagyon remélem, hogy az én dalom is segíteni fog abban, hogy Európában mindenki az Eb részesének érezze magát. Megtisztelő, hogy engem kértek fel erre a feladatra, hiszen soha ekkora ünnepe nem volt a kontinens labdarúgásának, és én magam is foci-rajongó vagyok – fogalmazott Martin Garrix.

 

A híres lemezlovasnak az áttörést Animals című dala hozta meg 2013-ban, karrierje azóta is felfelé ível, 2016-ban a DJ Magazine Top 100-as listájának első helyén végzett. Magyarországon a Balaton Soundon, a Szigeten és a VOLT Fesztiválon is hallhatták már a rajongók.

 

Martin Garrix a kontinensdöntő sorsolásán is ott lesz november 30-án – ahol két szerencsés szurkoló találkozhat is vele. Ehhez csak regisztrálni kell az UEFA Join The People játékára! De akik nem jutnak el a bukaresti eseményre, még ne legyenek csalódottak, ugyanis más izgalmas nyeremények is gazdára találnak. kisorsolnak dedikált mezeket és a torna hivatalos labdáját is.  

Legfrissebb híreink