Marko Nikolics frankón hisz benne, hogy bajnok lehet a Vidi

Magasztalt egy kisvárdait.

Forrás:

A Kisvárdát fogadja 17 órától a Vidi a 23. fordulóban, a találkozó előtt Marko Nikolics, a fehérváriak vezetőedzője nyilatkozott az M4 Sportnak. Ugye a Vidi vereséget szenvedett otthon tavasszal a Puskás Akadémiától és a DVTK-tól, ám mivel az FTC csak ikszelt Újpesten, a Loki otthonában meg vereséget szenvedett, csak hat pont a különbség a táblázatot a két gárda között.
 
„Naná, hogy hiszek abban, hogy meg tudjuk nyerni a bajnokságot. Ez nem egy egyszerű liga, ez minden hétvégén látható. Nincs olyan csapat a bajnokságban, amelyik könnyedén megnyerne 10 mérkőzést zsinórban. Szóval nincsenek könnyű 3 pontok, apróságok döntenek, sokszor ezek döntik el, hogy egy adott napon ki szerzi meg a győzelmet. Mi egyelőre nem nézünk ennyire előre, egyszerűen hiszünk magunkban, és mindig a következő meccsre koncentrálunk” - mondta Nikolics.
 
Nikolics kimondottan nehéz mérkőzésere számít ma a szabolcsiak ellen, főként úgy, hogy a Kisvárda új igazolása, Gheorghe Grozav is egyre jobb formába lendül.
 
„Grozav kiváló játékos, ha megnézed a karrierjét, de nem csak az övét a Kisvárdában, azt láthatod, hogy komoly kluboknál szerepeltek. Grozav sem csak a Dinamóban játszott, hanem a Standard Liege-ben, de a korábbi Tyerek Groznijban is 3 évig, majd a török ligában. És mondom, játszott, nem csak ott volt. Huszonötször szerepelt a román válogatottban, és az nem is kérdés, hogy komoly minőséget képvisel. Nem tudom, miért alakult így a karrierje, mert nem ismerem személyesen, de nagyon tehetséges játékos. Szombaton egy kimondottan nehéz meccs vár ránk a Kisvárda ellen. Ha megnézzük a keretüket, amilyen nevekből és karrierekből áll, a bajnokság 3-4. legjobb csapata, még ha a tabellán elfoglalt helyük nem is ezt mutatja. A pályán hemzsegnek a minőségi játékosok, fantasztikus egyéni képességekkel. Egy újabb kis döntő számunkra, de lényegében innentől mindegyik szombat az, ezt pedig kimondottan élvezem."

Legfrissebb híreink