Marko Nikolics és a focihangulat

A hazatérésről nyilatkozott.

Forrás: Fejér Megyei Hírlap/Kricskovics Antal

Nagyon sokáig Felcsúton játszott a hazai mérkőzéseit a Vidi, amikor a gárda visszatérhetett Székesfehérvárra, a klub szívélyesen megköszönte a vendéglátást a Puskás Akadémiának, jelezvén, mindennel elégedettek voltak.
 
De a Vidi otthona akkor is Székesfehérváron van, nagyobb stadionban, több néző előtt. Erre utalt Marko Nikolics vezetőedző is a feol.hu-nak adott nyilatkozatában:
 
„Nekem az a fontos, hogy lássam a meccs előtt az elhivatottságot, a „vért a szemekben”. Ha ez megvan, már elégedett vagyok, hiszen, ahogy a Chelsea meccs előtt is mondtam, az eredményt ugyan nem tudom garantálni, de a mentalitást igen! Szerencsére azért ez a hozzáállás legtöbbször eredménnyel is párosul. Amióta beköltöztünk az új stadionba, igazi focihangulatban futballozhatnak a játékosok, örülök, hogy sokan kint voltak a meccseken, erre van szükség az arénákban. Persze profi játékosokról van szó, de azért ezzel együtt is teljesen más pár száz, vagy több ezer néző előtt pályára lépni. Bízom benne, hogy majd tavasszal is sokan kint lesznek a lelátókon.”
 
Utolsó mondatáról annyit, hogy ez csak és kizárólag a Vidin múlik…
 

Legfrissebb híreink