Marco Rossit Trianonnal is szembesítették a visszatérése előtt

Külön beszélt a Groupama Arénáról.

Forrás:

A Facebook-oldalán nem túl hosszú szöveggel ellátott bejegyzésben jelezte Marco Rossi szövetségi kapitány, hogy visszatér és újra elkezd dolgozni, ami ugye azt jelenti, hogy véget ér a téli pihenő a szövetségi kapitány számára.
 

Mielőtt azonban útra kelt volna, torinói honlapnak nyilatkozott több témakörben is. 
 
Ismét beszélt az Eb-selejtezőkről, elmondta, a célunk a kijutás, de nem kerültünk könnyű csoportba. A horvátokról újra leszögezte, hogy mindent elmond róluk, hogy a legutóbbi világbajnokágon döntőt játszottak, Wales és Szlovákia kapcsán pedig kiemelte Gareth Bale és Marek Hamsík tudását, de kijelentette, Azerbajdzsánt sem szabad lebecsülni. Érdekesség, hogy a cikk szerzője pontosan tisztában van azzal, hogy Trianon miatt mit jelent a magyarok és a szlovákok összecsapása.
 
Rossi egyébként arról is nyilatkozott, hogy szinte a semmiből épültek létesítmények Magyarországon, külön hangsúlyozta, mennyire remek a Groupama Aréna, de nem felejtette el megemlíteni a szintén minden igényt kielégítő, épülő, majd 70 ezres Puskás Arénát sem. Hozzátette, az akadémiákról is egyre több olyan fiatal kerül ki, akik hasznukra válnak a magyar labdarúgásnak.

Legfrissebb híreink