Marco Rossi csodálatos hírt osztott meg a jövőjével kapcsolatban

Schäfer megköszönte Szalainak, Lang és a hibák.

Forrás: mlsz.hu

Már írtunk arról, hogy mit nyilatkozott Marco Rossi a magyar válogatott olaszok elleni vereségét követően, mint ahogy arról is, hogy a szövetségi kapitány bejelentette Dzsudzsák Balázs búcsúmeccsét

Rossi a meccs utáni sajtótájékoztatón röviden elárulta: esze ágában sincs távozni a magyar válogatottól.

"Az a tervem, hogy kitöltöm a szerződésemet 2025 decemberéig. Régi módi vagyok, kezet ráztam és aláírtam, én ehhez tartom magam" - idézi az MTI a szavait.

 

Lang Ádám és Schäfer András érthetően nem volt elégedett a lefújás után, hiszen szerettek volna nyerni, egyben szerették volna szépen elbúcsúztatni Szalai Ádámot.

 "Több egyéni és technikai hibát követtünk el, ami eddig nem volt jellemző. Nehéz dolog hosszú távon fenntartani, hogy ezek ne forduljanak elő, még a legnagyobbaknak sem megy mindig. Ilyen volt ma mindkét gól, a másodiknál én helyezkedtem rosszul. Ugyanakkor még mindig egy tanulási folyamatban vagyunk, van hova fejlődnünk, az Európa-bajnoki selejtezőkre maximálisan készen fogunk állni és várjuk a rajtot" - mondta Lang, Schäfer pedig megjegyezte, elsősorban azért bosszús, mert az olaszok nem "agyonfocizva" verték meg őket.

"Nem mi voltunk ma az erősebb csapat, de a játék képe alapján nem a csoport legjobbjától kaptunk ki kétszer. Elképesztően védett a kapusuk, ma ő hozta nekik a mérkőzést, mi pedig két buta hibából kaptunk gólt, ráadásul a második előtt nekünk voltak ziccereink. Szalai Ádám személyében egy legendát veszítettünk el, hálás vagyok azért, hogy huszonkét mérkőzésen együtt játszhattam vele, az én szememben ő tényleg egy legenda."

FRISSÍTÉS:

Legfrissebb híreink