Marco Rossi a magyar válogatott keretéről nyilatkozott

Olaszországról is szót ejtett.

Forrás: mlsz.hu

Szerettei körében vészeli át a koronavírus-járvány miatti válsághelyzetet Marco Rossi, a múlt héten hazatért Olaszországba. Autóval ment Pozzuoliba, két nappal az eredetileg tervezett válogatott-összetartás kezdete előtt. A Blikknek elmondta, hogy az utazásig budapesti lakásában készült a Bulgária elleni mérkőzésre, hogy ne legyen gond, ha mégis pályára kell lépnie a válogatottnak.

 

Lehet, hogy döntött az UEFA a félbeszakadt és a következő bajnokságok között - NB1.hu

 

 

Szerencsére a családjában mindenki egészséges, a feleségével és a lányával Pozzuoliban tartózkodnak. A szövetségi kapitány fia Szicíliában ragadt, az édesanyja pedig Torinóban van. A városa helyzetéről ezt mondta el Rossi:

„A mi városunkban nagyjából százezren élnek, az emberek túlnyomó többsége betartja a szabályokat. Ám sajnos itt is vannak olyanok, akik nem viselkednek eléggé felelősen, és figyelmen kívül hagyják a szabályokat. Az utcákon a szokásosnál több rendőr van, ők vigyáznak a rendre, bár minden nagyon csendes és kihalt. Jelenleg a legfontosabb az, hogy betartsuk a szakemberek utasításait, így a lehető legkevesebben betegedjenek meg.”

A válogatott tagjaival tartja a kapcsolatot, azonban nevekről még nem szeretne beszélni:

 

„Tartom velük a kapcsolatot, nem csak a futballistákkal, de a stábtagokkal is. Információim szerint szerencsére mindenki egészséges. A keret összeállításakor alkalmazott szempontjaim a kinevezésem óta ugyanazok és minden jövőbeni találkozó esetén ugyanazok lesznek, mint eddig. Részletekről, nevekről persze roppant korai lenne beszélni, hiszen még a meccs új időpontját sem tűzték ki.”

Legfrissebb híreink