Maratoni edzőmeccset játszott a DVTK és a Mezőkövesd

Pintér Attila fia is pályára lépett.

Forrás: dvtk.eu

A DVTK beszámolója a találkozóról:

,,Már-már maratoni, 2x70 perces meccset játszott egymással a Mezőkövesd és a DVTK szombaton. Ez volt a piros-fehérek ötödik nyári felkészülési mérkőzése. Legközelebb egy hét múlva, a szaúdi Al-Hazem FC ellen lép pályára a Diósgyőr.

Felkészülési mérkőzés

Mezőkövesd Zsóry FC - Diósgyőri VTK 3-0 (1-0)
Mezőkövesd Városi Stadion, 350 néző: Játékvezető: Németh Zoltán (Kujbus László, Fülöp Gábor)
Mezőkövesd 1. félidő: Antal B. - Farkas D., Pillár, Katanec Vadnai – Madarász, Cseri, Karnitski - Jurina, Nagy D., Beširović.
Mezőkövesd 2. félidő: Bősz - Vági, Kocsis G., Szépe, Vajda S. - Derekas, Cseke, Chrien - Vutov, Dražić, Beširović (Jurina, 98.; Pintér F., 131.). Vezetőedző: Pintér Attila
DVTK 1. félidő: Póser - Polgár, Szatmári, Szűcs K., Bárdos - Szeles, Oláh B. - Kispál, Zsolnai, Suljic - Könyves.
DVTK 1. félidő: Borsos - Eperjesi, Karan, Hegedűs J., Bokros - Németh M., Zsemlye - Molnár G., Makrai (Orosz D., 117.), Jurek - Hornyák. Vezetőedző: Kondás Elemér.

Sárga lap: Könyves a 33., Beširović a 44., Szeles a 64., Molnár G. a 94., Jurek a 97., Cseke a 116. percben.
Gólszerző: Katanec (1-0) a 49., Jurina 2-0 a 103., Vutov (3-0) a 114. percben.

Kulcspillanatok
49. perc:
Pillár középre fejelt egy beívelést és középen Matija Katanec öt méterről a kapu közepébe stukkolt. 1-0

103. perc: Dražić bal oldali beadását Marin Jurina közelről a hálóba fejelte. 2-0

115. perc: Egy szögletet követően a kipattanóból Antonio Vutov 18 méterről átlőtte a védelmet. A labda a kapu bal oldalában kötött ki. 3-0

Vezetőedzői értékelés
Kondás Elemér: -
Egy jó mérkőzést játszottunk egy jó ellenfél ellen. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, annak ellenére, hogy talán az ellenfelünk birtokolta többet a labdát, viszont a gólon kívül igazi helyzetet nem tudtak kialakítani. A második hetven percben több fiatal is volt a pályán, kicsit bátortalanabbul játszottunk, főleg a támadó szekcióban hibáztunk el több olyan passzt, amiből ígéretes támadás lehetett volna., az ellenfelünk pedig két szép gólt lőtt. Összességében jó volt a mérkőzés és legalább megmutatkoztak a hibák."

Legfrissebb híreink