Már árulják a jegyeket 2022 első bajnoki meccsére

Hivatalos bejelentések.

Forrás: Puskás Akadémia

ÍME, A PUSKÁS AKADÉMIA BEJELENTÉSE:

Megkezdődött a jegyértékesítés a Ferencváros elleni rangadóra.
A mai naptól vásárolhatják meg szurkolóink a belépőket a Ferencváros elleni, január 27-én 18.30-kor kezdődő OTP Bank Liga mérkőzésre. 

A találkozó napján a Pancho Aréna pénztárai és kapui az összecsapás előtt két órával, 16.30-kor nyitnak, az 1-es jegypénztár – szokás szerint – már 10 órától nyitva lesz, de a sorban állás elkerüléséért javasoljuk, ne hagyják a meccsnapra a belépők megvásárlását. Az 1-es pénztár a hazai mérkőzések előtt hétfőtől szombatig 10-től 18 óráig tart nyitva.

A belépők a székesfehérvári Auchan áruházban található PAFC Shopban is kaphatók, az üzlet hétfőtől szombatig 10-20 óráig, vasárnap 10-16 óráig tart nyitva. Érdeklődni nyitvatartási időben a +36 20 498 7679-es telefonszámon tudnak kedves vásárlóink.

A jegyekhez klubunk döntése értelmében az érdeklődők online és személyesen is klubkártya nélkül juthatnak hozzá, de személyes vásárláskor a kedvezmény igénybevételéhez be kell mutatni az arra feljogosító igazolványt. Fontos tudnivaló, hogy online vásárláskor a 800 Ft-os árra 180 Ft-os e-jegy költség kerül.

A jegyárakról IDE kattintva tájékozódhatnak!

ÍME, AZ FTC BEJELENTÉSE:

Magyar bajnoki címvédő és listavezető férfi labdarúgócsapatunk 2022. január 27-én, csütörtökön 18.30-tól a Puskás Akadémia vendégeként lép pályára a bajnokság 4. fordulójából elhalasztott találkozón. Az összecsapásra elindult a jegyértékesítés.

A Puskás Akadémia-FTC összecsapásra elővételben 800 forintba kerül egy teljesárú jegy, míg a mérkőzés napján, a helyszínen 1000 forintért lehet belépőt váltani. A jegyvásárláshoz szurkolói kártya szükséges!

Jegyet EZEN a linken tudnak vásárolni!

Legfrissebb híreink