Mangalicaszalonnán nőtt fel, ezért nem lett koronavírusos

Hatalmas a gond a Sepsinél.

Forrás: Facebook/Sepsi OSK

TÁRSOLDALUNK, AZ ERDELYSPORT.HU ÍRÁSA:

"Valóságos koronavírusos gócpont alakulat ki a Sepsi OSK labdarúgócsapatánál. A hetek óta tartó folyamatos fertőzés elérte a csúcspontját.

Az otthonában lábadozó vezetőedző, Leo Grozavu, elmondása szerint – Footbal Look műsorában beszélt – mindössze a csíki, pontosabban a pottyondi születésű Csiszér Balázs nem kapta el a koronavírust a felnőtt csapatból. Jelen állás szerint Csiszér Balázs mellett az ifi csapatokból kénytelen játékosokat felhívni a szakvezetés, hiszen mások nem állnak rendelkezésre, főleg, hogy az egész keret karanténban van.

– Előre kell tekintsünk, nincs amiért siránkozzunk. Megpróbáljuk megmenteni a helyzetet. Egész végig azért dolgoztunk, hogy valahová elérjünk és most alig egy hónap alatt a csúcsról a mélybe érkeztünk. Nagyon nehéz helyzetben vagyunk. A játékosok különböző tüneteket mutatnak. Vannak akik rosszul vannak, míg mások könnyebben viselik a vírust. Szerencsére az elmúlt időszakban nem remélt pontokat tudtunk begyűjteni, de most nagyon nehéz lesz. Öt meccsünk van és háromnaponként pályára kell lépjünk. Megoldást kell találjunk, ellenkező esetben, minden amiért eddig dolgoztunk semmissé válik. Hogy mi lesz a Jászvásári Poli elleni meccsen? Minden bizonnyal U21-es játékosokkal fogunk kiállni. Meglátjuk kik kapnak majd játékengedélyt. – fogalmazott a vezetőedző.

És hogy Csiszér Balázs miért nem kapta el a koronavírust eddig? Leo Grozavu viccesen jelezte: „Hegyek között, mangalicaszalonnán nőtt fel."

Hogy ki az a korábbi kiváló játékos, akinek lehet, hogy reaktiválnia kell magát, az a cikk folytatásából kiderül:

Hegyek között, mangalica szalonnán nőtt fel

 

Legfrissebb híreink