Majdnem elsírta magát az MTK játékosa - videó

Nyilván a visszavágó után nyilatkozott így.

Forrás: mtkbudapest.hu

Mint ismert, a Honvéd egy tizenegyespárbaj után felülmúlta az MTK-t, így bejutott a Magya Kupa döntőjébe. Katona Máté, az MTK fiatal játékosa érzelem dúsan értékelte a találkozót, könnyeivel küszködött a meccs után:

,,Nehéz bármit is mondani. Nagyon büszke vagyok a srácokra. Amit ebben a sorozatban műveltünk a pályán, hogy idáig kapott gól nélkül eljutottunk és egy tizenegyespárbajban esünk ki az elődöntőben. Tényleg, le a kalappal mindenki előtt. Most egy álom tört össze, de remélem, hogy plusz erőt fog adni mindenkinek. Aki látta a mérkőzéseke, én úgy gondolom, hogy nem voltunk alárendelt szerepben, sőt jobban játszottunk, többet tettünk a győzelemért. Meg is érdemeltük volna a továbbjutást az én véleményem szerint. Most nagy fáj, de a jövőre nézve ez egy pozitív löketet adhat, főleg az NB I-es szezonra.

 

Honvéd-MTK: egy kocsmában az MTK ultráival - HELYSZÍNI RIPORT - NB1.hu

 

 

Tanultak az előző meccs hibáiból, jobban felkészültek a játékunkból. Sok mindenen nem is változtattunk, mert minden jó volt az első meccsen. A helyzeteket kihagytuk sajnos, nem volt annyi lehetőségünk. A Honvéd a második félidőben már a védekezésre állt be, nem nagyon akartak támadni. Nekik jól jött ez a tizenegyespárbaj.

 

Sokat kivett belőlem ez a két mérkőzés, de sajnálom, hogy nem tudtam a többiekkel végig maradni a pályán. Nehéz volt kívülről végignézni."

 

Arra a kérdésre, hogy rúgott-e volna tizenegyest, így válaszolt:

,,Odaálltam volna. Nekem ez lett volna az első. Még az U15-be volt egy Nike kupa, amin odaálltam, de az teljesen más. Itt a tét is óriási volt. Egy ilyen stadionban játszani hatalmas élmény, az volt az álmunk, hogy a Kupa-döntőt is itt játsszuk. Sajnos ez most nem jött össze. Egy pár napig biztos, hogy el leszünk kenődve, de utána pozitívan fogunk hozzáállni a következő évhez."

 

Katona Máté érzelmekkel teli értékelése a Magyar Kupa-elődöntő után

Katona Máté egyből a lefújás után nyilatkozott, és az arca és hangja nem is leplezte óriási csalódottságát.

Legfrissebb híreink