Majdnem egy év után térhet vissza a középpályás

Helyzetjelentést adott a játékos.

Forrás: paksifc.hu

Papp Kristóf immáron 354 napja nem lépett pályára a Paksban, legutoljára tavaly december 14-én játszott, a Mezőkövesd ellen 1-0-ra megnyert meccsen.

Idén január közepén a jobb térdének belső oldalszalagja majdnem teljesen elszakadt. A műtét után hosszú rehabilitáció várt a középpályásra, ami lassan a végéhez érhet, hiszen a Paks II-ben az elmúlt két meccsen egyaránt lehetőséghez jutott. Így nyilatkozott a paksifc.hu-nak az állapotáról:

„A múlt hétvége már jobban sikerült, mint az előző. Először csak egy bő tizenöt percet játszottam, míg legutóbb egy teljes félidőt a pályán voltam, és már a játékomat is jobbnak éreztem. Az azonban a legfontosabb, hogy a lábammal semmi gondom nem volt. Kindl István edzőnk is megdicsérte a teljesítményem, ami nagyon jól esett. Talán lassan végre utolérem magam, és még ebben a naptári évben visszatérhetek az NBI-be. Az NBIII-ból ugye még egy forduló van vissza, míg az OTP Bank Liga egészen december közepéig tart, jó lenne tehát, valamint egyúttal célom is még az idén kisebb szerepeket elcsípni az NBI-ben, hogy aztán a következő, 2021-es évet már ott kezdhessem, ahol anno a sérülés miatt abba kellett hagynom."

Legfrissebb híreink