Magyaros rangadó a görög bajnokságban - ELŐZETES

Komoly tétje van a meccsnek.

Forrás: Panathinaikosz/Facebook

Igazi magyaros rangadót rendeznek a görög Szuperligában, a Nagy Dominket foglalkoztató Panathinaikoszhoz látogat, Megyeri Balázst és Ugrai Rolandot is a soraiban tudó Atromitosz.

Az előző fordulóban bemutatkozott új csapatában Nagy Dominik, a Xanthit győzték le 1-0-ra idegenben. A győztes gólt Macheda szerezte az 50. percben, Nagyot a 73. percben cserélte be az edzője. A Pana jelenleg a 4. helyet birtokolja a bajnokságban 28. ponttal, ez a helyezés már Play-Offot ér. Nagy Dominiket ezúttal is nevezte a vezetőedző a keretbe, így jó eséllyel ismét pályára léphet.

Fontos szerep - Nagy Dominik bemutatkozott a Panában - NB1.hu

 

A görög bajnokságban az első 6 csapat jut a rájátszásba, míg az ez alatt végzők az osztályozó csoportba kerülnek.

Az Atromitosz két magyart is foglalkoztat, Ugrai Rolandot és Megyeri Balázst. Ugrai ezúttal nem került be a keretbe, viszont Megyeri helyet kapott benne. Az előző fordulóban gól nélküli döntetlent játszottak hazai pályán a Volos ellen. A bajnokságban a 7. helyet foglalják el 26 ponttal, ez még pont nem ér rájátszást. Azonban ugyanannyi pontjuk van, mit az előttük tanyázó két csapatnak és egy esetleges győzelemmel, Nagy Dominikéket is megelőzhetik.

Legfrissebb híreink