Magyarország-Wales: erre készülnek a magyar drukkerek

Parádés hangulat lesz a stadionban.

Forrás:

A magyar válogatott kedd este Wales csapatát fogadja az Eb-selejtezőben. A nagyon fontos mérkőzésre nemzeti együttesünk leghűségesebb drukkerei is gőzerővel készülnek. A Carpathian Brigade '09 egy látványos élőképpel szeretné meglepni a csapatot. A tábor a következő közleményben tudatta a legfontosabb tudnivalókat a szurkolókkal:
 
"Szurkolótársaink!
 
A ma esti mérkőzésre a kapu mögött ismét egy nagyszabású koreográfiával készülünk. A látvány precíz bemutatása érdekében rendkívül fontos, hogy a kezdés előtt már mindenki a helyén legyen! Így kérjük, időben induljatok el és érjetek fel a lelátóra! A székeken található fóliákat mikor kivonulnak a csapatok, két kézzel emeljétek a magasba! Csak és kizárólag a fóliákat, a koreó alatt sálakat, zászlókat NE, csak így lehet tökéletes az élőkép!
 
Amennyiben hozzájárulnátok a 12. játékos koreográfiájának költségeihez, a szektorok feljáróinál kihelyezett gyűjtődobozokba ezt meg tudjátok tenni! A következő hazai mérkőzésünkre is készülünk... Köszönjük előre is!
 

Magyarország-Wales: kiderült Rossi legjelentősebb cselekedete - NB1.hu

Németh Krisztián fontos dologra világított rá.

A Táborban senki se videózzon/fotózzon, se az élőkép alatt, se a 90 perc folyamán, a pálya széléről úgyis készülnek majd megfelelő felvételek. A lefújásig egységesen telitorokból szurkoljon mindenki, kövessétek az előénekeseket!
 
Hívjátok fel szurkolótársaitok figyelmét is ezen információkra, köszönjük a megosztásokat!
 
Mindörökké Magyarország!
 
CB'09"

Játszik-e Gareth Bale Magyarország ellen? - NB1.hu

Játszik-e Gareth Bale Magyarország ellen?

Legfrissebb híreink